FOTO by Calzedonia

Modni dodaci

Ovakve novitete volimo! Ne propustite Calzedonia čarapice s uzrokom Mickey i Minnie Mouse!

Antonija Andabak 31. kolovoza 2021.

Apsolutno preslatke!

Vrijeme je za detalje! Mickey i Minnie Mouse detalje koji i dalje osvajaju svaki segment modnog tržišta. Ne samo da maleni uživaju u ovim mega popularnim Disney likovima, već su i odrasli nesumnjivo razvili tzv. Mickey maniju u kojoj uživaju u svakom lansiranom novitetu!

Preslatki lansirani noviteti stigli su iz Calzedonijine butige u kojoj smo pronašli čarapice s Mickey i Minnie uzorkom – definitivno vrijednih vaše pažnje…i novaca! Čarapice su za vrijeme hladnijih dana neizostavan dodatak koje zaslužuju više pažnje. To je prepoznala i Calzedonia izbacivši još jednu zanimljivu kolekciju čarapica kojima nas uvijek iznenadi na prijelazu u novu sezonu!

Jedanaest modela, što sportskog, što sofisticiranog i lagano glamuroznog izgleda zaokupirat će vašu pozornost, osobito što glamuroznije modele ukrašene cirkončićima i svjetlucavim Mickey i Minnie siluetama možete nositi tako da se jasno vide.

Najčešće birani modeli obuće koje ističu čarapice jesu popularne jednobojne chunky tenisice koje svojim glomaznim izdanjem daju savršen kontrast nježnim detaljima poput ovih Disneyjevih. Oxfordice na petu dat će vam ozbiljan izgled, gotovo školski, no balans ćete postići odabirom jednog od lansiranih modela soknica.

Treći i najglamurozniji look postići ćete salonkama na visoku petu u kojima ćete nesumnjivo plijeniti pozornost smjelom kombinacijom koja je “ziheraška” , a opet dovoljno razigrana kada spojite takvu elegantnu obuću i tako dražesne soknice.

Galerija će vam pomoći da odaberete svoje favorite čije se cijene kreću od 31,90 kn pa sve do 54,90 kn po komadu.