FOTO by Instagram @teodora nokti / @monmayernails

Ljepota

Ovaj limited edition gel lak u pumpkin spice tonu postat će bestseller!

Viktoria Mikulić 06. listopada 2023.

Obožavate odjevne komade zemljanih tonova? Ova nijansa gel laka savršeno će se stopiti s jesenskim lookovima...

Proljeće je rezervirano za pastelne boje, ljeti preferiramo čistu bijelu ili neonske nijanse, bordo crvena naš je favorit za zimu, dok je za jesen trenutno najaktualniji jedan trend manikure koji možete očekivati ​​posvuda: spicy pumpkin nails, odnosno nokti u boji začina od bundeve.

Nazvana po omiljenom Starbucksovom piću, pumpkin spice manikura je zapravo rustikalna narančasta nijansa koju možete nositi samostalno ili s nekim jesenskim motivima poput žireva, bundeva i češera.

Iako je sama po sebi popularna jesenska nijansa, također predstavlja i odmak od ružičaste boje koja je dominirala ljetom. Zapravo je riječ o trendu koji je antiteza Barbiecoreu.

Trend je iznimno svestran i lako ga je uklopiti u druge lookove. Možete ga kombinirati s popularnim dizajnom poput frencha ili 3D teksture.

Inspirirani, uzbuđeni? I mi smo. Kako bismo vam pomogli pronaći pumpin spice nokte iz snova, zaokružili smo neke od najboljih verzija s Instagrama:

Također, pronašli smo novi gel lak s potpisom Juliane Nails koji će postati bestseller u narednim tjednima, no požurite jer je riječ o limited edition verziji.

Ova fluorescentno narančasta nijansa naš je favorit za jesenske dane, a vjerujemo da će postati i vaš čim je spojite uz cozy outfite u zemljanim tonovima. Njegova cijena iznosi 14,99 €, a pronaći ga možete na juliana-nails.hr!