FOTO by Anita Since 1886

Moda

Pronašli smo najudobnije grudnjake za dojilje koji će olakšati početak majčinstva

admin 03. svibnja 2024.

Anita Maternity kolekcija je s vama u svakoj fazi trudnoće, uključujući period dok dojite i tijekom oporavka!

Majčinstvo je predivna odluka kojom se žena odlučuje biti životni uzor i izvor ljubavi najbitnijem biću u svom životu – svojem djetetu.

To je uloga koju preuzimamo do kraja života, a prethodi joj vrlo posebno razdoblje, naravno, radi se o trudnoći i razdoblju dojenja.

Iako je trudnoća blaženo razdoblje u kojem s puno ljubavi stvaramo novi život, zasigurno je vrlo iscrpljujuća za žensko tijelo i svaka si žena ovaj period, a i onaj nakon poroda, želi što više olakšati kako bi mogla zaista dubinski uživati u majčinstvu i povezati se sa svojom bebom.

Iz tog su nam razloga neophodni kvalitetni grudnjaci koji će nam tijekom tog razdoblja pružati dobru potporu, funkcionalnost i udobnost

Anita Maternity grudnjaci za dojilje

Anita Maternity grudnjaci imaju sve što svaka novopečena majka može poželjeti. Osim što su visoke kvalitete i napravljeni od mekanih materijala, iznimno su udobni te vašim grudima pružaju dovoljno potpore u ovom specifičnom majčinskom razdoblju.

Uz ove grudnjake dojenje zaista postaje jednostavno jer imaju lako dostupne kopče za dojenje, meku tkaninu i savršeno pristajanje svim veličinama grudi i svim tipovima tijela.

Nadalje, Anita Maternity grudnjaci imaju stezaljke za dojenje koje se lako otvaraju za jednostavan i brz pristup jednom rukom koji vam olakšava dojenje kada god vaša beba bude gladna.

Ovi su grudnjaci dizajnirani da pružaju najveću udobnost, potporu i pouzdano pristajanje svakoj majci, a uključuju grudnjake s podstavom i grudnjake svih veličina za dojilje u velikom rasponu veličina košarica od A do J i veličinama remenčića od 30 do 48.

Osim ovih praktičnih grudnjaka koji olakšavaju život svakoj novoj mami i koji su neophodan dio postporođajnog razdoblja, Anita Maternity u svojoj ponudi ima veliki izbor maternity odjeće modernog dizajna koja uključuje potporne i bežične trudničke grudnjake, tajice, steznike te popularne gaćice koje učinkovito potiču oporavak trbuha i bokova nakon poroda.

Anita Maternity ReBelt gaćice

Anita Maternity ReBelt Panty su funkcionalne gaćice koje predstavljaju savršen komad donjeg rublja za ženu nakon poroda.

Ovo je donje rublje koje pomaže kod regresije trbuha i bokova nakon majčinstva, a dodatni je plus što se može nositi i ako ste imali carski rez jer štiti osjetljivo područje i jer su iznimno mekane na tijelu.

Ako ste trenutačno u blaženom stanju te očekujete veselu prinovu koja će vam uljepšati život i dodijeliti najljepšu ulogu na svijetu, Anita Maternity ponuda je svakako odličan izbor koji vam može uvelike olakšati majčinstvo.

Cjelokupni maternity asortiman možete pronaći na Anita Since 1886 službenoj stranici ili putem društvenih mreža Facebook i Instagram.