FOTO by Instagram @mariajblogs

Moda

Ovaj chic H&M ‘all black’ outfit odličan je izbor za dan i noć

Mia Vodopija 22. listopada 2021.

Ipak je crna boja elegancije i stila...

Godišnja doba dolaze i odlaze, ali naša ljubav prema crnoj boji traje zauvijek! Monokromatska odjeća može izgledati dosadno, ali ima nešto u tome kada se od glave do pete odjenete u samo jednu boju.

Izgledate tako klasično i elegantno. Također, odabir odjeće naglo postaje super jednostavan kada se držimo samo jedne palete boja! Boja o kojoj danas pišemo je kraljica stila – crna!

Ne pokušavamo vas nagovoriti da stalno budete u crnom niti da se odreknete vaših omiljenih šarenih boja. Mi samo kažemo da je od svih jednobojnih boja, crna ona koja significira otmjenost i profesionalnost.

‘All black’ outfit će učiniti da izgledate mršavije, što je nešto što nam svima dobro dođe…pogotovo nakon pandemijskog debljanja.

Pretražujući Instagramom naletjeli smo na fashionisticu koja dijeli našu ljubav prema crnim outfitima, ali i prema H&M-u. Crna dolčevita, crne traperice, crna pufasta vesta uz stylish crnu beretku, probudit će Francuskinju u vama!

9,99 €

Ovaj crni outfit pruža maksimalnu udobnost, ali i toplinu.

24,99 €

Za one koji nisu znali, crna je „ne-boja“ (nedostatak bilo kakvog svjetla ili boje), koja izaziva najrazličitije emocije jer je povezujemo kako za eleganciju, tako i za tugu, formalnost i moć.

19,99 €

Za ljude koji vole crnu boju kaže se da odluke ne donose srcem već glavom. Crna u kombinaciji s nekom od osnovnih boja kao što su žuta ili crvena ostavlja prilično upečatljiv dojam.

9,99 €

Cijeli H&M look možete kupiti u njihovim poslovnicama ili preko njihovog web shopa.