FOTO by YouTube Truly

Bizar

Ova je žena prvi put vidjela svog dečka bez tetovaža! Evo kako je reagirala!

Antonija Andabak 01. ožujka 2021.

Nakon više od dva sata, Ethan je ostao zatečen svojim "golim" izgledom

Ethan iz Australije, posvetio je dobar dio života tetoviranju i modificiranju svog tijela, proces koji je započeo u piercing studiju već u tinejdžerskoj dobi i to procesom rastezanja ušne resice. “Jednostavno nisam želio izgledati kao svi ostali“, kaže Ethan .

Otada mu je cijelo tijelo i lice prekriveno tetovažama, uz modifikacije tijela što uključuje tetovirane bjeloočnice i rascijepljen jezik.

Foto: YouTube Truly

Ljudi na moje tetovaže i tjelesne modifikacije gledaju kao da isto ima dublje značenje nego što stvarno ima“, kaže. “Na kraju dana, sve ovo radim svom tijelu jer mislim da izgleda cool, a to je poanta ovakve drastične promjene“.

U nedavnoj epizodi web-serije Transformed, Ethan je proveo dva i pol sata s make up artisticom Suzi, za koje je vrijeme ona, koristeći pudere guste teksture, prekrivala tetovaže kako bi iznenadio svoju partnericu Meg.

Foto: YouTube Truly

Znam ga jedino s tetovažama i navikla sam na takav izgled“, kaže Meg. “Zapravo ga ne mogu zamisliti bez tetovaža.”

Postupak prekrivanja tijela puderom Suzi je započela nanošenjem svijetlo ružičaste baze na Ethanovu kožu, zatim je krenula s dodavanjem tzv. camouflage pudera koja odgovara njegovom prirodnom tonu kože. “Već se osjećam nekako golo“, komentirao je, te dodao kako je prekrivanje puno ugodniji proces od samog tetoviranja.

Foto: YouTube Truly

Kad se prvi put vidio u ogledalo bez prepoznatljivih ukrasa na tijelu, Ethan je ostao pomalo zatečen, ali je izjavio kako više voli način na koji obično izgleda – srećom, njegova djevojka Meg se slaže.

Foto: YouTube Truly

I ovako super izgleda, ali mi se sviđa s tetovažama“, kaže ona. “Ne bih to promijenila.”