FOTO by Instagram @obreski_photography / @studiosarson / @chiaravitaliiii

Putovanja

Otok Rab i plaža Pudarica – najslikovitiji ljetni tandem!

Viktoria Mikulić 12. srpnja 2023.

Rab je jedna od onih ljetnih destinacija koja vas nimalo neće razočarati!

Otok Rab obiluje brojnim atraktivnim plažama. Svi smo do sada čuli za njihovu najveću i najpopularniju pješčanu plažu – Rajsku plažu u Loparu. Ovo je jedno od najpopularnijih odredišta, kako za obitelji s djecom tako i za parove. No vrijeme je da vas upznamo s još jednom za koju su najviše čuli svi oni koji vole partijati.

Plaža Pudarica se nalazi u mjestu Barbat na otoku Rabu. Ova šljunčaa plaža ima ima blagi ulazak u more tako da je idealna za obitelji s djecom, barem u jutarnjim satima. Iznad nje je Borova šuma ukoliko radije sate kratite negdje u hladu, uz osvježavajuće piće i omiljeo štivo.

Do ove plaže može se doći automobilom ili čamcem. Jako ju vole mlađe generacije, osobito nakon zalaska sunca gdje vrijeme karte u poznatom party kubu – Santos. 

Mi smo uspjeli izdvojiti nekoliko prekrasnih Instagram slika kako bismo vam je barem malo dočarali, ukoliko vas put ovog ljeta odvede na Rab gdje su slikovite uvale zajamčene.

Plaža Pudarica idealna je za mlađu i stariju populaciju i zaista ima sve što nam je potrebno za jedan prekrasan dan na plaži. Ne zaboravite ponijeti kremu za sunčanje, vodu, karte i napuhance kako bi vam sati protekli još bezbrižnije.