Njega kože

Osvoji NIVEA Q10PLUS dnevnu kremu protiv bora!

Viktoria Mikulić 25. siječnja 2017.

Uz NIVEA Q10plus dnevnu Kremu protiv bora uživajte u njegovanoj i elastičnoj koži svakoga dana Trenutak za stvaranje nezaboravnih uspomena je upravo SADA!  Uživanje u svakom danu i druženju s ljudima koje volite nikada nije bilo lakše, jer su vaše najbolje godine upravo u ovom trenutku. Zašto? Tajna je u klinički dokazanoj NIVEA Q10plus dnevnoj kremi […]

Uz NIVEA Q10plus dnevnu Kremu protiv bora uživajte u njegovanoj i elastičnoj koži svakoga dana

Trenutak za stvaranje nezaboravnih uspomena je upravo SADA!  Uživanje u svakom danu i druženju s ljudima koje volite nikada nije bilo lakše, jer su vaše najbolje godine upravo u ovom trenutku. Zašto? Tajna je u klinički dokazanoj NIVEA Q10plus dnevnoj kremi protiv bora koja vraća koži elastičnost i sprječava njezino starenje te smanjuje vidljivost i nastajanje bora.

Žene diljem svijeta starenje više ne doživljavaju negativno već su u potpunosti promijenile pristup. Rezultati istraživanja koje je proveo Beiersdorfov tim stručnjaka otkrili su da je ženama proces starenja drugačiji od onoga što su očekivale – puno je opušteniji, zabavniji i zanimljiviji.  Žene su otkrile kako im je najvažnije biti prisutne u sadašnjosti te da se žele dobro osjećati u svakom trenutku, a kako bi to postigle žele da njiHova koža izgleda mladenački i svježe.

Kako bi im pomogla u tom procesu i omogućila da uživaju u svakom trenutku, NIVEA je provela 4 nezavisne studije s desecima žena koje su testirale Q10plus dnevnu kremu protiv bora s fantastičnim rezultatima. Klinički je dokazano da krema “vraća” koži koenzim Q10 – ključan sastojak za njegu kože koji naš organizam sam prirodno proizvodi, a njegova razina se smanjuje sa starenjem. Redovitom upotrebom NIVEA Q10plus dnevne kreme protiv bora koža lica postala je elastičnija, vidljivost bora se smanjila, a ten je ponovno izgledao mladenački.

Zahvaljujući NIVEA Q10plus dnevnoj kremi protiv bora žene diljem svijeta mogu uživati u baršunasto glatkoj koži, svježem i mladolikom izgledu svakoga dana. Jednostavno – vaš najbolji trenutak je upravo sada!

NIVEA Q10PLUS dnevna krema protiv bora

NIVEA Q10plus dnevna krema protiv bora s njegujućom i klinički dokazanom formulom s koenzimom Q10 i kreatinom, vidljivo smanjuje postojeće bore i sprječava pojavu novih. Zaštitnim faktorom SPF 15 štiti kožu i sprječava njeno starenje. Koži lica pruža svjež i mladolik izgled te dubinsku hidrataciju, a pogodna je za sve tipove kože.  Preporučena MPC (50ml): 92,90 kn.

Idealna nadopuna dnevnoj njezi je NIVEA Q10plus noćna kremi protiv bora koja također sadrži koenzim Q10, a zahvaljujući aktivnim sastojcima kožu regenerira i hidratizira te se iznutra bori protiv bora u dubljim slojevima kože tijekom noći dok spavate. Sve to potvrdila je i klinička studija provedena na 35 žena u dobi od 40 do 64 godine.

NIVEA Q10 PLUS noćna krema protiv bora

Obogaćena kreatinom, noćna Q10 plus krema obnavlja kožu “Q10 efektom” te tijekom noći otklanja znakove dnevnog stresa. Ova intenzivna hidratantna krema djeluje regenerativno na stanice kože dok spavate – za buđenje s osvježenom i glatkom kožom.  Preporučena MPC (50ml): 92,90 kn.

IGRA DARIVANJA

Znamo da naše čitateljice imaju potpuno glatku kožu bez ijedne bore, a mi se želimo potruditi da tako i ostane. Stoga smo u suradnji s Niveom jednu sretnu natjecateljicu odlučili nagraditi s NIVEA Q10PLUS dnevnom kremom protiv bora. Vaš zadatak je:

  1. Like na FB Elegant.hr
  2. Like i Share na ovu objavu
  3. Stavi ocjenu (osvrt) na naš Facebook

Igra darivanja traje do srijede, 01.02. do 13h. Sretno 🙂

Sretnu dobitnicu pronađi razbacanu po članku. Molimo sretnu dobitnicu da se javi na viktoria@elegant.hr