FOTO by Chilly

Ljepota

Osvježi način na koji brineš o svojoj intimi uz Chilly!

admin 27. ožujka 2024.

Imali smo priliku isprobati sve Chilly proizvode iz prve ruke

Žene širom svijeta koriste razne proizvode za intimnu njegu kao dio svoje dnevne rutine pranja. Na ove prakse utječu mnogi čimbenici, uključujući osobne preferencije, kulturne norme, vjerske običaje i smjernice zdravstvenih radnika.

Mikroflora i pH

Održavanje mikroflore igra ključnu ulogu njenoj ravnoteži jer koža „tamo dolje“ ima drugačiji pH te se dosta razlikuje od ostatka kože na tvom tijelu.

Na pH utječu razni čimbenici  – oni mogu biti prirodni, primjerice znoj, vlaga i menstruacija, ali i vanjski kao što su sapun, tijesna odjeća te razni kozmetički proizvodi poput onih za brijanje i depilaciju…

Ženska intimna njega

Osobne preferencije uvelike doprinose ženskoj intimnoj rutini, no svakako je neophodno rutinsko pranje kako bi se spriječilo nakupljanje bakterija i uklonio neugodan miris.

Stoga su Chilly gelovi i maramice za intimnu njegu savršen izbor za svaku ženu jer temeljito čiste, a ne iritiraju naše najosjetljivije područje!

Srećom, za tebe smo imali priliku isprobati sve Chilly proizvode iz prve ruke i ostaviti naše dojmove koje možeš pročitati u nastavku…

Chilly Protect maramice za zaštitu intimnog područja

Ako tražiš zaštitu za svoju intimu, onda su ove maramice savršen izbor. Obogaćene su higijenskim agensima za učinkovito zaštitno djelovanje čak i kada posjećuješ mjesta s visokim rizikom od kontakta s bakterijama poput javnog toaleta, bazena ili teretana.

Tkanina od koje su izrađene je 100 % biorazgradiva, ginekološki su testirane, a njihov pH5 poštuje fiziologiju sluznice vanjskih genitalija i okolnih područja kože. Doslovno su savršen izbor kada želiš svježinu u svojoj intimnoj njezi izvan udobnosti vlastitog doma.

Chilly Delicate nježne maramice za intimno područje

Ako tražiš osjećaj ugode za svoju osjetljivu kožu intimnog područja onda su Delicate maramice tvoj skriveni adut! Obogaćene su umirujućim agensima, aloa verom i hamamelisom, koji nježno čiste tvoje najosjetljivije dijelove poštujući njihovu prirodnu fiziološku ravnotežu.

Osim što su praktične, ove su maramice ginekološki testirane i također napravljene od 100 % biorazgradive tkanine te su obogaćene anti-odor molekulama koje neutraliziraju i smanjuju stvaranje neugodnih mirisa.

Osim praktičnih sčilanih maramica, Chilly u ponudi ima i savršene gelove za pranje našeg područja

Chilly Protect gel za pranje i zaštitu intimnog područja

Ovaj je gel za intimnu njegu obogaćen majčinom dušicom, kaduljom i anti-odor molekulama koje neutraliziraju stvaranje neugodnih mirisa zahvaljujući svojim higijenskim agensima poznatim po antiseptičkim svojstvima.

Poštuje prirodni pH intimnog područja te je pogodan za svakodnevnu upotrebu. Iako pruža zaštitu, ovaj gel ne sadrži agresivne sastojke i poštuje tvoju mikrofloru.

Chilly Delicate gel za nježno pranje intimnog područja

Ako tražiš osjećaj ugode za svoju osjetljivu kožu te želiš kvalitetno i nježno čišćenje „tamo dolje“, onda je Chilly Delicate gel prava stvar za tebe! Osim što je ginekološki testiran, obogaćen je aloa verom i hamamelisom te nježno čisti intimno područje uz pH5. Iz tog je razloga pogodan za svakodnevnu upotrebu čak i u slučaju osjetljivije sluznice!

Dodatni je plus taj što je ovaj proizvod obogaćen anti-odor molekulama koje, zahvaljujući antibakterijskom djelovanju, neutraliziraju stvaranje neugodnih mirisa te smanjuju njihovo daljnje stvaranje.

Naši dojmovi

Maramice su superpraktične, odlično čiste i stanu gotovo u svaki džep, kamoli ne u svaku torbu. Pružaju osjećaj svježine u nezgodnim trenutcima te mislimo da ih svaka žena treba uvijek nositi sa sobom.

Gelovi su također odlični! Pakiranje je zaista veliko, miris je divan i tekstura gela nije pregusta tako da su ovi proizvodi apsolutno ispunili sva naša očekivanja!

Ne pjene se previše i ne čiste agresivno već nježno i temeljito te ostavljaju ugodan i svjež osjećaj „tamo dolje“.

Chilly je ZAKON

Ako se i ti identificiraš kao sčilana žena koja vodi brigu o svom intimnom zdravlju, onda je pravo vrijeme da posjetiš Chilly web stranicu, a za još više savjeta o održavanju intimne njege posjeti i Chilly Instagram.