FOTO by Orsay

Moda

Orsay točkasta bluza s vrpcom u koju će se zaljubiti naše traperice i suknje

Krešimir Šustić 08. siječnja 2021.

Omiljeni vintage uzorak koji će obilježiti naše modne kombinacije

Znamo da u modnom svijetu postoji nekoliko bezvremenskih klasika koje smatramo vječnim i neovisno o godišnjem dobu, uvijek ih s guštom uvrštavamo u lookove.

Bluze slove kao jedan od onih svestranih odjevnih predmeta koji su uvijek dobrodošli u naše garderobe jer ih možemo nositi u bezbroj različitih kombinacija.

Niti jedna sezona ne može proći, a da ne nabavimo novi primjerak koji spajamo u dnevna i večernja izdanja kao bazični i upečatljivi dio svakog outfita.

Njihova popularnost iz godine u godinu je sve veća, a usprkos novim modnim trendovima iznova se ističu kao savršeni početak svake kombinacije fashionistica.

Brend Orsay je u svoju ponudu ubacio neodoljiv i elegantan primjerak koji čak i u tmurne hladne zimske dane može donijeti dašak sunca i radosti.

Kraljica svakog ormara dolazi u klasičnoj crnoj i bijeloj boji, ukrašena je vintage točkastim uzorkom koji je rado viđen na gradskim ulicama i šarmantnom vrpcom koja se veže u mašnu.

Voljeni komad se jednako dobro može kombinirati uz traperice i suknje u casual izdanjima, kao i uz poslovne hlače i visoke potpetice za malo svečanije prigode i business lookove.

Po pristupačnoj cijeni od 199,90 kuna je možete nabaviti u vama najbližoj poslovnici ili online kupovinom putem LINKA.