FOTO by Orsay

Moda

Orsay rupičaste haljinice zbog kojih jedva čekamo toplije vrijeme!

Antonija Andabak 21. ožujka 2021.

Bijela i ružičasta nijansa naglasile su ljupkost haljinica!

Iako pleteni i bogatiji materijali u kojima smo proveli većinu hladnijeg razdoblja nisu još za spremiti u dio zimske garderobe, prozračne i laganije siluete odjevnih komada nešto su čemu se neizmjerno veselimo! Topliji proljetni dani inspirirat će nas finoći ležernih kombinacija u kojima prednjače udobne haljinice!

Proljetne haljinice odlikuju nešto čvršći materijali od onih ljetnih, zato se lako mogu uklopiti u accessoriese prijelaznog razdoblja poput niskih gležnjača, tanjeg kaputića i dnevnih torbica. Ove će sezone u središtu modne pozornosti biti bijele rupičaste haljine koje odišu romantikom i profinjenošću! Jedne takve, upravo idealne, pronašli smo među Orsay novitetima iz kojih smo izdvojili ženstvene haljinice u bijeloj i ružičastoj nijansi!

Graciozne, s dozom cozy utiska, rupičaste haljine i ove su sezone neizostavni dio naše garderobe, osobito one u bijeloj boji koje će savršeno komplimentirati cowboy čizmama, biker jaknici ali i dodacima poput šešira za urbani upgrade vašeg proljetnog looka!

Bijela haljinica jednako će tako biti odličan izbor za uvertiru u ljetne dane gdje ćete je vrlo lako transformirati u ležernu kombinaciju pomoću sandala na visoku petu i torbica s vibrantnim uzorcima jer ljeto tome i služi!

Bijela rupičasta haljinica 349,90 kn

Ružičastu haljinicu s rupičastim detaljima preferiramo za nešto opuštenije trenutke koje ćete postići uz niske tenisice bijele ili drugim, vama omiljenim nijansama, a ljetnu ćete verziju lako postići uz wedgesice, rimljanke i drugu otkačenu obuću jer ova haljina, ništa manje i ne zaslužuje!

Ružičasta rupičasta haljinica 349,90 kn

Cijena bijele i ružičaste haljinice iznosi 349,90 kn i možete je naručiti na službenoj Orsay stranici ili je potražiti u Orsay trgovinama.