FOTO by Orsay

Moda

Orsay čizme u boji karamele modna su poslastica kojoj ne možemo odoljeti!

Antonija Andabak 07. prosinca 2020.

Ovaj high street brend volimo zbog skupocjenog izgleda obuće!

Orsay obožavamo iz više razloga – izvrsne basic stvari poput majčica, tajica, cozy kardigana i chic blazera samo su jedni od njih. Kroz ovu sezonu, svjedočili smo velikom broju oduševljenih čitateljica/shoppingholičarki koje su se uputile pravac u potrazi za idealnom haljinom, jaknicom ili parom novih zimskih čizama ovog cjenovno pristupačnog brenda.

Od poznatih oksfordica, gležnjača pa sve do naboranih čizama, izbor je sasvim dovoljan da “zapikirate” one koje ćete nositi sezonama, a nova modna poslastica dolazi u obliku čizama na petu u boji karamele!

Čizme s potpeticom – 429,90 kn

Čizme su izrađene od eko kože, lagano su naborane dok je peta od 8,5 cm četvrtasta i dovoljno čvrsta da podnese višesatno nošenje i nesmetano hodanje.

Čizme se oblače zatvaračem koji se nalazi sa strane, a elegantan look postiže se lagano zaobljenim vrhom čizama koji daju vizualno izduženije stopalo.

Čizme s potpeticom – 429,90 kn

Ove je zime Orsay lansirao nekoliko značajnih komada obuće koji nedvojbeno izgledaju kao da pripadaju razredu skupocjene obuće čije se cifre penju i do peteroznamenkastih brojeva.

Čizme boje karamele, potvrđuju taj dojam i dio su noviteta koji će osvježiti vašu kolekciju obuće i olakšati novčanik nakon kupovine na sniženjima koja svakodnevno mame.

Čizme s potpeticom – 429,90 kn

Orsay je brend koji je još lani pokazao veliki potencijal i napredak u lansiranju nosivih, modernih komada koje biraju modni entuzijasti poput influencera i drugih ljubitelja obuće kojima treba “samo taj još jedan par“.

Cijena ovih ljepotica iznosi 429,90 kn, brojeva ima na raspolaganju i predlažemo da ne čekate siječanj kada će iste biti snižene kako biste osigurali ulov svog broja!