Modni dodaci

Orijentalni komadi za sve trendeseterice?

Viktoria Mikulić 11. siječnja 2017.

Popularni grčki brend Oxette, koji je svoj proboj doživio i na hrvatskom tržištu, ponovno osvaja novom orijentalnom kolekcijom

Nakit za žene Oxette – Popularni grčki brend Oxette, koji je svoj proboj doživio i na hrvatskom tržištu, ponovno osvaja novom orijentalnom kolekcijom nakita. Kreativno carstvo Oxette poznato je po svom jedinstvenom i originalnom pristupu izradi nakita, kako u prethodnima, tako i u aktualnoj kolekciji. Brend proizvodi svoje modne dragulje vješto kombinirajući eleganciju, glamur i sofisticiranost.

 

Zvijezde ove zimske modne priče su raskošni Oxette komadi s orijentalnim detaljima, koji neodoljivo podsjećaju na brokat, glamurozan materijal koji je ove godine doživio pravi renesansni procvat među brojnim trendsetericama. Kolekcija sadrži viseće ogrlice zanimljivog dizajna, raskošne narukvice, naušnice s ručno rađenim detaljima, efektno prstenje i elegantne satove. Nakit za žene Oxette.

 

Oxette kolekcija predstavlja ravnotežu između orijentalnog i modernog dizajna, kvalitetnih postojanih materijala i nježnih kristala. Ovi statement komadi su kao stvoreni za moderne i neovisne žene, koje će Oxette detalji s lakoćom pretvoriti u prave orijentalne princeze. Svoje Oxette favorite možete pronaći u Zagrebu – Arena Centar i Avenue Mall, Zadru – Ulica Plemića Borelli 7 te u Splitu unutar shopping centra Mall of Split, a brojne pripadnice ljepšeg spola zasigurno će razveseliti vijest da je u tijeku popust od 30 do 50%. Stoga, kako biste se osjećali potpuno božanstveno, upotpunite svoj izgled Oxette komadima koji sadrže svu snagu i ljepotu Orijenta!

 

Oxette Facebook: www.facebook.com/Oxette.hr

Oxette Instagram: www.instagram.com/oxette.hr