Bizar

Oreo nokti – novi trend s komadićima omiljenog keksa!

admin 23. veljače 2020.

Rezultat je impresivan i izgleda kao da komadići Orea plivaju u mliječnoj kupki

Nokti inspirirani hranom nisu novost, a unatrag godina viđamo ih u raznim varijantama u raznim tehnikama. Kao neformalno najukusniji keks i Oreo je često bio glavni motiv i inspiracija prilikom lakiranja noktiju, ali posljednju tehniku i način realizacije koju smo pronašli zavladala je društvenim mrežama. Za razliku od prošlih tehnika improvizacije ili korištenja folije, ova je uistinu posebna i za nju su potrebni pravi Oreo keksi.

Sve što trebate za realizaciju su bijeli akrilni puder, prozirni akrilni puder i pakiranje Oreo keksića. Krenite tako da nanesete tanki sloj bijelog akrilnog pudera. Prije no što se posuši, dodajte mrvice Oreo keksa po njemu te opet sve premažite bijelim akrilnim puderom. Nakon tri ili četiri sloja, preko svega nanesite prozirni akrilni puder te čekajte da se osuši. Rezultat je impresivan i izgleda kao da komadići Orea plivaju u mliječnoj kupki.

Jednom kada savladate tehniku možete se igrati s varijacijama te se okušati i s nekim novim motivima ili čak dodati i neki svoj “touch“.

Velik dio Instagram zajednice prihvatio je ovaj trend, a kako i ne bi kad je riječ o najomiljenijim Oreo keksima.

Tiramisu ljubitelji pozor! Uskoro nam stiže novi okus – Oreo Tiramisu!