FOTO by Tezenis

Moda

Opčinjeni smo novom Tezenis kolekcijom sa zvjezdicama!

Viktoria Šafranić 23. prosinca 2021.

Ako nas nešto asocira na festive sezonu, onda su to definitivno zvjezdice...

Kada smo u potrazi za donjim rubljem, pidžamama i hulahopkama, Tezenis je jedna od naših najdražih adresa. Cjenovno pristupačni i uvijek u skladu s najnovijim modnim trendovima, na tjednoj bazi nam serviraju novitete kojima je zaista nemoguće odoljeti. Osobito u ovom blagdanskom razdoblju, njihov izgled zasja posebnim sjajem i sve to blještavilo mami nas da pomno pregledamo svaku od njihovih polica.

Unutar novog asortimana zapele su nam za oko dvije stvari. Riječ je o odjevnim komadima koji su rezervirani za božićne dane jer dolaze s motivima zvjezdica.

Crne klasične tajice Tezenis je upotpunio ogromnim zvijezdama koje ne možete ne primijetiti. I dok su nekoć tajice spadale pod sportski odjevni predmet, danas ih nosimo čak i u najsvečanijim prigodama uz bijele bluze, blejzere i slično.

Još jedan, jednako zamaman novitet je proziran bodi s crnim zvijezdama koji će izgledati božanstveno na svim domjencima u narednim danima.

Ako vam je previše nositi ga samostalno, svakako preko njega obucite sako malo kraćih rukava i nosite ga djelomično otkopčanog, kako bi bodi suptilno došao do izražaja.

Tezenis je zaista kvalitetan i povoljan modni brend koji će razveseliti svaku fashionisticu. Ako ste vi jedna takva modno osviještena žena, sigurni smo da su vam ove zvjezdice izmamile osmijeh na licu.

Trk u Tezenis trgovinu i nadajte se da je još koja veličina preostala…