FOTO by Only

Moda

Only T-shirt majice s božićnim motivima jedva čekamo nositi ispod sakoa!

Antonija Andabak 16. studenoga 2020.

Najefektnije su bijele majice kratkih rukava sa zabavnim printom Rudolfa, Gingerbreadman-a, pingvina...

Ove su sezone mnogi brendovi iz skupine high street imena ponudili svježe ideje kada je u pitanju X-mas tematika kako bi se ovosezonski komadi razlikovali od onih iz proteklih godina. Naravno uspjeli su u tome, a osobito nas se dojmila ideja brenda Only koji je, baš kao i prošle godine, lansirao nekoliko ključnih komada božićnih motiva.

Fokus je pao na T-shirt majice bijele, crvene i crne podloge na kojima se simpatično smiješe glavni junaci božićne priče! Dodatak svjetlucajućih ljuskica daje potreban festive look koji će naše kombinacije učiniti prikladnim za bilo koje doba dana!

£ 15.00
£ 15.00

Idete li na posao ili jednostavno na kavu s prijateljicama, bijela T-shirt majica kratkih rukava ispod sakoa učinit će vaš izgled stylish bez puno truda, a osobito dražesnu notu imat će božićni junaci.

£ 18.00

Isti na majici nisu predimenzionirani, već su centrirani – stoga će se lijepo istaknuti bez obzirna na to nosite li jeans ili suknju visokog struka.

£ 18.00
£ 18.00

Brend Only ovim je majicama dio inicijative dizajniranja majica bez štetnog utjecaja na okoliš, a kupovinom božićnih pamučnih majica podržavate takav oblik proizvodnje odjevnih predmeta.

Zaključujemo da, osim što ovim simpatičnim majicama postižete pravi festive look, ujedno činite i dobro djelo, nije li to bit blagdanskog razdoblja?