FOTO by New Yorker

Odjeća

Old money komplet i proljeće idu ruku pod ruku

Una Lora Banjac 08. travnja 2024.

Pronašli smo neodoljivi sivi kompletić

Old money ili quiet luxury je najvjerojatnije najbolji mogući primjer vječne elegancije i bezvremenskog stila.

Ovaj stil karakteriziraju jednostavni, monokromatski i klasični komadi odjeće koji se kombiniraju s cipelama na petu, mokasinama, balerinkama i drugom elegantnom obućom.

New Yorker

Ovakav stil sve je popularniji jer odiše luksuzom, a uz dobru frizuru i biserne naušnice izgledat ćete kao milijun dolara.

Poznate blogerice inspirirane su klasičnom jednostavnošću ovog stila tako da u zadnje vrijeme na ulicama često imamo priliku vidjeti primjere ove bezvremenske elegancije!

Zavirili smo na New Yorker stranicu i škicnuli što će nam to uskoro biti dostupno na policama dućana i na New Yorker webshopu te smo otkrili jedan old money dragulj!

New Yorker

Radi se o kompletu svijetlo sive boje – gornji dio je sivi prslučić na kopčanje koji se lako kombinira radi svoje neutralne boje. Može se nositi samostalno ili preko bijele košulje. U svakom će slučaju izgledati luksuzno i privlačiti pozornost.

New Yorker

Donji dio su svijetlo sive hlače, širokih i ravnih nogavica – njih možete kombinirati uz ležernije outfite ili nešto uz „skuplje“ gornje dijelove poput ovog prsluka, bijele košulje ili oversize sakoa.

Old money kombinaciju najbolje je zapečatiti bisernim nakitom, malenom torbicom na rame i tamnim sunčanim naočalama!

Iako još ne znamo kada će točno ovaj komplet biti dostupan, dodali smo ga među omiljene artikle i s veseljem iščekujemo njegov dolazak.