Bizar

Odustao od otmice autobusa jer su ga djeca izludila pitanjima

Mia Vodopija 24. svibnja 2021.

Nakon što su ga djeca više puta pitala planira li ih ozlijediti, muškarac je postao frustriran i naredio zaustavljanje autobusa.

Muškarac iz Južne Karoline optužen je za otmicu školskog autobusa prepunog djece.

Jovan Collazo je na obližnjoj autobusnoj stanici, na kojoj su djeca čekala da ih bus odvede u osnovnu školu Forest Lake, ušao u autobus i rekao vozaču da ne želi nikoga povrijediti, već samo da ga odvezu do sljedećeg grada, priopćile su vlasti.

Neki od 18 učenika u autobusu koristili su mobitele kako bi javili roditeljima što se događa.

Foto: Channel01

Razgovarajući s ABC-jevim “Good Morning America” ranije ovog tjedna, Kenneth Corbin, koji je u to vrijeme vozio autobus, pripisao je djeci to što su spasila sve iz zastrašujuće situacije.

Corbin je rekao da je Collazo naredio svoj djeci da se presele na prednja sjedala autobusa. No promjena sjedala potaknula je pitanja učenika, posebno mlađe djece, rekao je Corbin.

Foto: Channel01

Corbin je nastavio: “Pitali su ga da zašto to radi. Nije imao odgovor na to. Pitali su, hoće li ih povrijediti? Rekao je: ‘Ne.’ Pitali su: ‘Hoćeš li ozlijediti našeg vozača autobusa?’ Rekao je, ‘Ne. Izbacit ću vas iz autobusa’ … Osjetio je kako dolazi još pitanja i pretpostavljam da mu je nešto kliknulo u glavi i rekao je da je već dosta, i naredio mi je da zaustavim autobus i da svi siđemo”.

Po izlasku iz autobusa, muškarca je uhitila policija.