FOTO by Calzedonia

Moda

Odbrojavamo do najšarenijeg ljeta uz nove Calzedonia badiće!

Viktoria Mikulić 17. svibnja 2022.

Poznati talijanski brend pobrinuo se da nam ovo ljeto bude upravo onakvo kakvo i treba biti, živahno i razigrano!

Izlozi trgovina ovih su dana poprimili ambijent posvećen ljetu, moru i plažama. Sve pršti od jarkih boja i printeva koji asociraju na najbezbrižnije godišnje doba. Poznati brendovi natječu se tko će imati ljepši interijer kako bi privukli mase upravo na njihov prag, a jedan u tome svake godine uspijeva.

Calzedonia, poznati talijanski brend koji je slavu stekao ponudom tajica u različitim varijantama koje naglašavaju figuru, kao i šarmantnih najlonki s mnoštvo originalnih dezena koje predstavljaju najljepši modni dodatak zimi, sada nas je očarao asortimanom kupaćih kostima – najefektnijim morskim adutom.

Nedavno su lansirali modele s glitter izdanjem i povišene gaćice koje imaju detalj remena, a sad su nas osvojili ležernim šarenim modelima uz koje odbrojavamo do ljeta…

Njihov badići nisu samo upečatljivi, već upravo print koji odaberete puno govori o vašem karakteru. Uz najšarenije varijante koje su nam pripremili, dobro raspoloženje neće izostati čitavog ljeta.

U ponudi je nekoliko varijanti šarenih kupaćih kostima, a najtraženiji od svih je dvodijelni badić pod nazivom Orlando koji možete pronaći u dva izdanja. Rezervirani za nošenje ispod vedrog neba i blistavog sunca, Calzedonia noviteti mamit će uzdahe.

Za sve koji vole jarke boje i ljeto im je omiljena sezona u godini, svakako škicnite cjelokupnu kolekciju na linku i potražite svog favorita.