FOTO by Sinsay

Dekor

Od 29,90 do 54,90 kuna! Kome ćete uljepšati prosinac ovim ukrasnim jastučićima?

Viktoria Šafranić 13. studenoga 2020.

Dekor koji će dodati dašak

Osoba koja kaže da povoljno i sofisticirano ne ide zajedno, vjerojatno nikada nije naišla na brend Sinsay, koji nas svakodnevno iznenađuje novitetima. Od odjevnih predmeta, modnih detalja do dekoracija za dom, ova trgovina raj je za velike i male.

Nedavno su u svoj asortiman uvrstiti i rubriku BOŽIĆ, iz koje crpimo inspiraciju za uređenje vlastitog interijera. Prije nekoliko dana predstavili smo šarmantne blagdanske ukrase poput kuglica za bor, božićnih vijenaca i sličnih artikala s prigodnim motivima, koji će se zasigurno rasprodati u trenu.

Sinsay božićni dekor – 10 najoriginalnijih stvarčica od 12,90 do 54,90 kuna!

Ovog puta, na red su došli jastučići, i to oni ukrasni koji će upotpuniti naše krevetiće ili garnituru. Nesumnjivo, vrlo brzo će i ovi noviteti nestati s polica.

Po cijenama od 29,90 do 54,90 kuna, unutar zanosne ponude mogu se pronaći okrugli i kockasti primjerci u bojama koje su simbolične za nadolazeći blagdan, poput jedinstvene crvene i zelene.

Naravno, tu su i klasične nijanse poput bež, bijele, puderasto roze i sive boje među kojima će se naći poklonici neutralnih tonova.

Koji god odabrali, ovaj dekor bit će finalan touch u svakoj prostoriji. Ne samo da će ovi stylish modeli obogatiti cjelokupan ambijent, već će donijeti onu blagdansku notu u dom koja nam je podsjetnik da je kod kuće ipak najljepše.

Stoga, prepustite se shoppingiranju ovog preslatkog dekora za sebe i svoje najmilije, a nakon što ih nabavite, opustite se uz u cozy atmosferi unutar vlastita četiri zida, uz binganje omiljenih serija i vruću čokoladu.