Dekor

Sinsay božićni dekor – 10 najoriginalnijih stvarčica od 12,90 do 54,90 kuna!

Viktoria Šafranić 09. studenoga 2020.

Naši favoriti su baršunaste kuglice i blagdanski vijenci!

Nešto nas manje od 50 dana dijeli do najčarobnijeg blagdana, Božića. Police i izlozi trgovina već su zablistali u prepoznatljivom ruhu i tom nam inicijativom ponovno stavili osmijeh na lice.

Jedan od onih koji nas u posljednje vrijeme posebno vesele definitivno je Sinsay koji svojim pristupačnim cijenama zaista nema konkurencije.

Budući da smo već naveliko razmišljamo o dekoriranju doma u adventskom raspoloženju, bacili smo se u potragu za idealnim stvarčicama koje su pravo blagostanje za naše interijere.

Prvenstveno, oduševili su nas vijenci koje krasi božikovina, zelenilo i umjetan snijeg, a koje možemo postaviti na vrata ili blagdanski stol.

Nakon toga, našu pozornost zaokupile su šarmantne kuglice za bor koje osim ornamenta za božićno drvce, mogu poslužiti i kao dekor u staklenoj zdjeli. Najviše su nas se dojmile one u baršunastom izdanju koje krasi bordo i smaragdno zelena boja.

Nadalje, tu su još božićna zvijezda koja nestrpljivo iščekuje d je postavimo na jelku, kao i u ukras u obliku soba koji će upotpuniti komodu.

Poseban dizajn postao je još posebniji nakon što smo ugledali cijene od 12,90 do 54,90 kuna, koje su nevjerojatno niske.

Ako ste i vi u potrazi za chic blagdanskim rekvizitima, novi asortiman iz Sinsaya nipošto ne smijete propustiti. Čak i ako ne trebate ništa, sigurni smo da će vam barem jedan primjerak osvojiti srce. Sve proizvode možete pronaći putem LINKA.

.