FOTO by Tommy Hilfiger

Moda

Očarale su nas Tommy Hilfiger torbice za proljeće

Una Lora Banjac 26. ožujka 2024.

Ljepotica na ramenu - 10 prekrasnih modela!

Stiglo je proljeće što znači da kreće nošenje veselih i svjetlijih boja u kombinaciji s manjim torbicama jer nam napokon ne treba mjesto za kapu, šal, rukavice i lijekove protiv prehlade!

Iako je za proljetne dane sasvim razumno kupiti torbu u nekoj veseloj boji poput roze, narančaste ili zelene; za sve vas koji volite neutralne boje pripremili smo 10 prekrasnih modela Tommy Hilfiger torbi, koje onda možete kombinirati s veselim ili neutralnim modnim odabirima.

Već je opće poznato da nas ovaj brend gotovo nikada ne razočara te da je Tommy Hilfiger ponuda torbi nešto što ćemo uvijek škicnuti!

€99.90
€139.90
€119.90
€59.90
€139.90
€89.90
€99.90
€109.90
€59.90
€129.90

Iako se radi o torbicama manjih dimenzija, ove krasotice idealne su za svaku priliku. Lako se kombiniraju radi svoje neutralne boje te super idu na casual, svečani pa čak i sportski look.

Mi bismo ih spojili s modernim trapezicama ili lepršavim suknjama, traper jaknama, basic majicom i neizostavnim, upečatljivim sunčanim naočalama za idealni proljetni look!

Ma zapravo, s Tommyjem jednostavno ne možete pogriješiti. Tako da ih zaista možete nositi uvijek i na sve, čak i kroz ostatak godine.

Ove lijepe i praktične torbice pronašli smo na Tommy Hilfiger službenoj stranici, a ako su i vama zapele za oko – trk na web! Ne znamo što čekate.