FOTO by Nine West

Moda

Očarale su nas cvjetne sandale iz Nine Westa s mašnom

Daria Lovrić 13. svibnja 2022.

Profinjene i atraktivne – ove sandale su sve što trebamo ovog ljeta

Cipele su neizostavan dio ženske garderobe i uvijek volimo imati više modela u svom ormaru. Kod kupnje sandala na petu nam je jako važno da one budu udobne s obzirom na to da ih nosimo na bosu nogu.

Osim udobnosti i kvalitete, veliku pažnju poklanjamo izgledu modela – važno nam je da budu efektne i vesele baš kao što je i samo ljeto. Porastom temperatura u svoju garderobu unosimo jarke i živahne boje, a tamne i dosadne spremamo na dno ormara gdje će pričekati jesen.

U potrazi za efektnim modelima ljetnih sandala pronašli smo šarmantan model u kolekciji proljeće/ljeto poznatog brenda Nine West.

Radi se o atraktivnom modelu s cvjetnim printom u kombinaciji ružičaste, lila, narančaste, zelene i plave. Oversized mašna oko zgloba im daje posebnu čar i mami poglede.

Osim što ćete se u njima osjećati kao prava diva, atraktivan oblik pete će vam dodatno izdužiti siluetu i podići cijeli outfit.

Ove ljepotice su stvorene za lude večernje provode, ali i za formalne svečanosti. Lako se spajaju uz ljetne slip haljine u jarkim bojama, ali će odlično izgledati i uz odijela i suknje mini ili midi dužine visokog struka.

Već ih možemo zamisliti na svojim nogama, a ako su se i vama svidjele, za njih ćete morati izdvojiti 649 kuna.