FOTO by nextdirect.com/hr

Dekor

Obožavate pampas travu? Onda ćete ostati zadivljeni pampas cvjetovima!

Viktoria Šafranić 26. svibnja 2021.

Zidni dekor nikada nije izgledao sofisticiranije...

Pampas trava prošle je godine bila glavna tema prilikom razgovora o dekoru i uređenju interijera, posebice u doba lockdowna kada smo imali više vremena razmišljati o redizajnu stana/kuće ili tek promjeni pokoje sitnice.

Tražio se komad više u trgovačkim lancima jer čim se ovaj hit dekor pojavio, rasprodan je u trenu.

Riječ je o ukrasnoj travi formiranoj u visoki busen koja izgleda graciozno gdje god je postavili, u predvorju, kutu dnevne sobe ili na blagovaonskom stolu. Nedavno smo pisali o pampas travi i svim njezinim karakteristikama.

Pampas trava – najimpresivniji dekor za vjenčanja, krštenje djeteta, pričesti i krizme!

Mnogi su se čak odvažili posaditi ovu vrstu cvjetnice ne bi li se mogli diviti istoj u vlastitom dvorištu.

Stoga ne čudi što smo ostali zapanjeni pampas cvjetovima koji dolaze kao zidni dekor, a koje je Next upravo uvrstio u svoj asortiman.

Ovi dekorativni primjerci osvojit će svakog poklonika pampasa te neovisno o prostoriji gdje ih postavite, unijet će dašak romantike i nježnosti. Izvrsno će pristajati na jednostavnim zidovima bez dodatnih detalja jer će tako najbolje doći do izražaja.

Krase ih boja breskve, bijela i crna nijansa, a sredina im je upotpunjena kružićem u pletenoj varijanti.

Ovi cvjetovi izgledaju toliko posebno i želimo ih postaviti u svoja četiri zida još ovog tjedna. Ako među prvima želite ovaj trendi dekor u svom domu, naručiti ga možete putem LINKA.