FOTO by Ginger Ray

Dekor

Pampas trava – najimpresivniji dekor za vjenčanja, krštenje djeteta, pričesti i krizme!

Viktoria Šafranić 03. svibnja 2021.

Donijet će romantičnu notu i dašak boho stila gdje god je smjestili...

Jedna od najatraktivnijih biljaka podrijetlom je iz Južne Amerike. Iako izgleda impresivno, nije je nimalo lako uzgojiti i ovisno o položaju i tlo, postoji mogućnost da neće preživjeti zimu.

Posebno će reagirati na višak ili manjak vode, niske temperature, vjetar i ostale vremenske neprilike, stoga je bitno dobro je zaštititi i postaviti na mjesto gdje je prilično zaklonjena.

Pampas trava se formira u visoki busen i doseže do 2,5 metra dužine. Njezini listovi su tanki i dugi oko 1 metar, a može se uzgojiti u dvije boje, bijeloj koja pomalo nalikuje bež nijansi i ružičastoj.

Ako smatrate da je predivna, ali komplicirana i jednostavno nemate vremena ni volje baviti se uzgojem iste, a ipak je ponekad poželite kao dekor u vlastitom domu ili za neku određenu proslavu, znamo gdje možete pronaći najšarmantnije ideje.

Pampas trava savršeno će se uklopiti u boho stil uređenja i neovisno o tome je li pred vama neka važna svečanost poput vjenčanja, krstitki, jubilarnog rođendana, pričesti ili krizme, sigurni smo da ste razmišljali o dekoru stola ili prostorije, terase ili vrta u kojem će se ista održati.

Britanski brend Ginger Ray naša je prva postaja kada smo u potrazi za originalnim dekoracijama. Ovih dana, u svoj su asortiman uvrstili nekoliko primjeraka pampas trave koji nijednog uzvanika neće ostaviti ravnodušnim.

Iako je ova biljka bila najpopularniji accessories zimi koji je ukrašavao naš ambijent, proljeće i ljeto također će biti u znaku pampasa, možda i u većoj mjeri upravo zbog nježnih boja koje posebno preferiramo u ovom razdoblju, kao i romantične note kojom odiše.

Ako i vi želite egzotičan dekor, svakako škicnite ponudu Ginger Raya koja će vas nesumnjivo impresionirati…