FOTO by Dominik zlatarnice i srebrnarnice

Moda

Obilježimo Majčin dan nakitom predivnih motiva

admin 09. svibnja 2023.

"Od srca srcu" je uvijek najljepši poklon!

Ove nedjelje nemojte zaboraviti čestitati jedan poseban dan osobi koja je za vas uvijek kada ju trebate i koja će vas napraviti sve. Naravno, ove nedjelje slavimo Majčin dan i krajnje je vrijeme da joj isplanirate poseban dan koji će joj ostati u najljepšem sjećanju. 

Provedeno vrijeme u vašem društvu svakoj majci bit će najljepši poklon, a začiniti ga možete i još pokojom sitnicom. Kutijica s malenim komadom nakita zaokružit će priču, a unutar Dominik zlatarnica i srebrnarnica pronašli smo nježne motive u kojima su malena srca nositelji ove divne kolekcije.

Poklonite poklon od srca

Privjesak ili ukras s motivima srca simbolizira ljubav i duboku privrženost, a upravo smo jedan takav pronašli u kolekciji Dominik zlatarnica i srebrnarnica. Radi se o ogrlici s privjeskom otvorenog srca koje svojim oblikom nosi jedno posebno značenje.

Otvorena srca u nakitu simboliziraju srce koje je spremno na davanje i primanje neizmjerne ljubavi, a majka je osoba koja za vas ima spremnu neograničenu količinu ljubavi. Kad imate otvoreno srce spremni ste u njega primiti najvažnije osobe u vašem životu.

Iako je čitava kolekcija s naglaskom na minimalizam i nježne motiva, ova ogrlica naš je favorit i sigurni smo da će svaku majku dirnuti u srce. 

Još jedan komad nakita s motivom srca je narukvica koja dolazi u kombinaciji zlatnog veza i bisera s malim srcem u obliku privjeska.

Minimalistički nakit za glamurozne večeri

Osim romantičnih, unutar Dominik zlatarnica i srebrnarnica, pronaći ćete i nakit koji će svojim linijama, dizajnom i motivima odlično parirati svakom svečanijem događanju.

Profinjen izbor narukvica, ogrlica i prstenova olakšat će vam prilikom izbora poklona, a minimalizam i upečatljivi detalji odgovarat će svakom profinjenom outfitu. 

S druge strane minimalizma nalazi se i jedan predivan par naušnica s izraženim cvjetnim motivima savršenim za godišnje doba u kojem se nalazimo. Kao i gore opisana narukvica, tako i ove naušnice krase biseri koje imaju svoje značenje.

Kroz stoljeća, biseri su uvijek povezivani s bogatstvom, ženstvenošću, čistoćom i mudrosti, a navodno djeluju umirujuće na osobu koja ih nosi. Zbog svoje bijele boje simboliziraju čistu ljubav, upravo onakvu kakvu možemo dobiti samo od majke.

Unutar Dominik zlatarnica i srebrnarnica, osim srebrnog i nakita s pozlatom pronaći ćete predivne zlatne detalje.

Jedan od njih je prsten kruna s motivom srca za sve majke kraljice, a drugi su naušnice u obliku leptirića koje će se odlično uklopiti u vaše proljetne outfite.

Mama – imenica koja nema zamjenicu

Ne kaže se bez razloga da je majka jedini prijatelj bez interesa. Sigurni smo da ste se do sada već bezbroj puta u to uvjerili jer svaka mama koja svome djetetu nešto daje, u nijednom trenutku ne očekuje da joj se isto ili približno vrati.

Naravno, nikada im ni nećemo moći vratiti jednakom mjerom, ali im tu i tamo na razne načine možemo pokazati svoju ljubav.

Unutar Dominik zlatarnica i srebrnarnica sigurno ćete pronaći komad nakita koji će nositi poruku ljubavi i zahvalnosti za sve trenutke kada je bila uz nas. 

Iskoristite i do 40% popusta 

Za još više inspiracije oko poklona za Majčin dan posjetite i Dominik društvene mreže Facebook i Instagram, a kompletnu ponudu Dominik zlatarnica i srebrnarnica potražite na lokacijama Supernova Zagreb, City Center One East Zagreb, Supernova Koprivnica, Strossmayerova 8 Čakovec, Galerija Sjever Čakovec i Centar Lumini Varaždin.

Igra darivanja

U suradnji sa Dominik zlatarnicama i srebrnarnicama uskoro kreće igra darivanja u kojoj vas darujemo sa srebrnom narukvicom sa 14k pozlatom i sedefom, a za sve detalje posjetite našu Facebook stranicu.