FOTO by Instagram @n.a.i.l.s_russia / @thecure.berlin / @jal.nailartist

Ljepota

Nude nijansa – ljetni HIT za naše nokte

Krešimir Šustić 18. svibnja 2020.

Blagi tonovi koji pristaju uz apsolutno sve!

Ljetna sezona donosi nam mnoge trendove, kako u modnom, tako i u beauty svijetu, za kojeg svi znamo da je bitan jer bez njega ne bi imali sve te proizvode koji nam pomažu u tome da izgledamo lijepo.

Svakodnevno nanosimo razne stvarčice kako bi cjelokupnom outfitu dodali završni touch i tako upotpunili svoj look.

Razumljivo je da su među njima ruževi za usne najprodavaniji, no za petom su im božanstveni lakovi za nokte koji su prava poslastica u malenoj bočici.

Ne postoji ta boja u kojoj ovaj bitan segment ne možemo pronaći, a postoji toliko vrsta da smo se i sami već pogubili, od matiranih, sjajnih pa sve do onih šljokičastih.

Švrljajući po internetu zaključili smo da će ovoga ljeta pažnja biti posvećena nude nijansi koja na noktima ne izgleda napadno i totalno se uklapa u svaki outfit svojim neutralnim tonovima.

Podsjeća na boju kože i nije nametljiva, a to je idealno za kombiniranje uz druge nijanse koje ćemo nositi na omiljenim krpicama.

Jednako dobro izgleda u kombinaciji s raznim motivima kao što su cvjetići, emotikoni, ali i zasebno bez ikakvih dodataka.

Nepogrešivom izbor u kojem ćemo uživati sezoni koja je pred nama dajemo čistu desetku i jedva čekamo vidjeti kako će se nositi.