FOTO by Nike

Moda

Novi Nike Air Force model dolazi u ledeno plavoj boji

admin 16. veljače 2022.

Zima još nije gotova...

2022. godina obilježava se kao četrdeseta godišnjica postojanja Air Force One modela i najavljeno je da ćemo kroz čitavu godinu uživati u nekim izvanserijskim modelima i nijansama koje nismo naviknuli viđati na ovom standardiziranom modelu.

Foto: Nike.com

Ako smo ikada sumnjali, mislimo da smo se sada uvjerili, zašto se zove veljača-prevrtača jer nam vremenska prognoza u drugom mjesecu donosi čitav spektar vremenskih promjena – od struganja autostakla na debelim minusima do cvrkuta ptičica na suncem obasjanoj grani.

Foto: Nike.com

Iz Nikea ne vjeruju da je zima gotova, već da je ovo samo jedno lice veljače koje nas pokušava uvjeriti da je proljeće iza ugla. Upravo to dokazuje i najnoviji model koji dolazi u ledeno plavoj boji, istoj onoj koju znamo viđati na nepreglednom prostranstvu Antarktika.

Foto: Nike.com

Od materijala na ovom modelu najupečatljiviji je antilop fino brušene kože čiji se hladni ton, zbog razlike u teksturi, prilično dobro stapa i reflektira kroz čitavu dužinu.

Foto: Nike.com

Iako ovaj model zbog svojih boja izgleda dosta hladno, zapravo nam topi srce jer znamo da će biti odlična kombinacija i partner svakom zimskom outfitu. Potplat ovog modela dolazi u kombinaciji plave i bijele boje, od kojih velike simpatije zaslužuju i malene zvjezdice obasute po čitavim rubnim krajevima.

Foto: Nike.com

Točan datum izlaska na police i mogućnosti kupnje još nije poznat, ali ako uzmemo u obzir da zima traje još nešto više od mjesec, bilo bi prigodno da ga vidimo što prije.