Iće & piće

Novi King Dark Velvet neodoljivo podsjeća na Griotte!

Viktoria Šafranić 10. veljače 2022.

King nam je spremio najslađe iznenađenje za mjesec zaljubljenih...

Uplovili smo u mjesec koji je planetarno poznat kao mjesec zaljubljenih. Jeste li zagrijani za nešto hladno? I novo?

Tko kaže da su na Valentinovo, romantična večera, ruže i bombonijera jedina opcija? Dan zaljubljenih se približava, a još ne znaš što pokloniti? Mi imamo ideju…

Ledo nam donosi najslađe iznenađenje!

Najveći i najslasniji Ledo kornet postao je dijelom King sladoledne obitelji, te se sada u Ledo škrinji krije pod imenom King Dark Velvet.

Ako ste ljubitelji Griotta, onda će vas zasigurno osvojiti novi sladoled koji spaja okuse višnje i tamne čokolade. Kombinacija voća, sladoleda i čokolade ne može biti ništa manje od besprijekorne.

Osim atraktivne kombinacije okusa, ovaj sladoled poseban je i zbog hrskavog, tamnog korneta od čak 20 ml što ga čini jednim od najvećih sladoleda unutar kategorije korneta te kao takav zasigurno predstavlja odgovor na želje i potrebe mnogobrojnih potrošača.

Zahvaljujući velikom volumenu i atraktivnoj kombinaciji okusa koji se savršeno sljubljuju, King Dark Velvet idealna je poslastica za romantične trenutke u kojima će mnogi uživati u danima pred nama.

Upravo povodom Dana zaljubljenih, a kako bi ljubitelje sladoleda potaknuli na kupnju i u ovim hladnim mjesecima, Ledo je na društvenim mrežama pripremio nagradnu igru s ciljem da dodatno zasladi Dan ljubavi svima koji ga slave.

Kroz samu nagradnu igru, ljubitelji King sladoleda imat će priliku osvojiti škrinju punu King Dark Velvet sladoleda, za čak 365 dana kako bi u njemu mogli uživati cijele godine jer – Tko kaže da Valentinovo traje samo jedan dan? Sve što je potrebno napraviti je zapratiti King Instagram profil, u objavi označiti onu posebnu osobu i na kreativan i romantičan način pisati zašto ta osoba, baš poput novog King korneta, rastapa tvoje srce.

Budući da je King Dark Velvet lansiran u duhu ljubavi, a u skladu sa #breaKingrules kampanjom pozivamo vas da ovog Valentinova prekršite pokoje dosadno pravilo i uživate u ljubavi kao da je Valentinovo baš svaki dan.

Ovaj kraljevski kornet idealan je za doba godine u kojem se slavi zaljubljenost i osvojit će i ona najistančanija nepca. Još uvijek misliš da ti sladoled ne može rastopiti srce?