FOTO by Adidas

Moda

Novi Adidas mini ruksak obasut je tulipanima

Krešimir Šustić 04. svibnja 2020.

Cvjetna čarolija bez mane!

Cvjetni uzorak i ove je godine prevladao gradskim ulicama i nema niti jednog predmeta kojeg ne krasi, neovisno jesu li u pitanju odjevni predmeti, obuća ili modni dodaci.

Šarena čarolija najljepših biljaka na svijetu uvukla se u srca svima nama i svakim izlaskom iz kuće okruženi smo poljima mirisnog cvijeća.

Budući su modni dodaci jedan od bitnijih segmenata prilikom slaganja savršenog outfita, odlučili smo se posvetiti njima. Najprimamljiviji komadi među njima su definitivno torbice, no već duže vrijeme jedan od najčešćih izbor je mini ruksak.

Maleno čudo napravljeno je tako da nam u njega stanu sve najpotrebnije stvari koje su nam u tom trenutku bitne, a iako se ne čini prostranim, u njega možemo staviti i više nego što očekujemo.

Svakodnevno ga viđamo u raznim streetstyle i casual kombinacijama, a zbog svoje moći transformiranja, ovaj chic accessories bez problema se uklapa u poslovne i elegantnije look-ove.

Novitet koji smo pronašli na web shopu njemačkog brenda adidas pravi je znak da se bez cvijeća ne može nikuda. Krase ga motivi predivnih žutih i lila tulipana, a dolazi nam u klasičnoj crnoj boji.

Sastoji se od dva pretinca i idealan je za sve sportske i ležerne kombinacije koje će biti popraćene romantičnom notom neodoljivih cvjetova.

Prava je prilika da ugrabite komad koji će vam biti najbolji prijatelj u odlasku na jednodnevne izlete u prirodu ili za kavu s omiljenim frendicama.