FOTO by adidas.com/us

Moda

Nove vibrantne Sambice zamišljamo uz plisirane suknje i paper bag hlače!

Viktoria Šafranić 24. svibnja 2021.

Adidas SAMBAROSE tenisice svoj prepoznatljiv izgled podižu na novu razinu. Prvotno su osmišljene 1950. godine za nogometaše koji će trenirati na zaleđenim terenima na otvorenom, a danas jednako osvajaju sportaše i fashionistice. Potplat na platformi sportskoj silueti daje trendi zaokret. Gornjište obojeno tie dye uzorkom pruža im šareni, privlačan izgled. Bezvremenska ikona uklopit će se […]

Adidas SAMBAROSE tenisice svoj prepoznatljiv izgled podižu na novu razinu. Prvotno su osmišljene 1950. godine za nogometaše koji će trenirati na zaleđenim terenima na otvorenom, a danas jednako osvajaju sportaše i fashionistice.

Potplat na platformi sportskoj silueti daje trendi zaokret. Gornjište obojeno tie dye uzorkom pruža im šareni, privlačan izgled. Bezvremenska ikona uklopit će se u svakodnevni stil odijevanja, a pritom uličnu modu učiniti razigranijom.

Ovaj proizvod izrađen je od Primegreena, serije recikliranih materijala visokih performansi. 50% gornjeg dijela je recikliranog sadržaja.

Mi nove Sambice zamišljamo uz romantične plisirane suknje kao i uz ležerne paper bag hlače i klasičan T-shirt. Udobnost i sofisticirani izgled osigurat će vam komad obuće koji ćete nositi iz sezone u sezonu, bez bojazni da već iduće nećete izgledati trendi.

Iako uskoro stiže ljeto i već je na pomolu otvorena obuća, dobar par tenisica uvijek vrijedi imati pri ruci. Ove vibrantne boje su kao stvorene za sunčane dane i sve aktivnosti na otvorenom, poput vožnje biciklom, španciranja, odlaska na izlet, piknik, roštiljanja…Jedan pogled na ovaj pink uzorak dovoljan je da podignemo raspoloženje i osjetimo kako nas obasjava val pozitive.

Kvaliteta im je neupitna, a njihova cijena iznosi $100. Za više detalja o istima posjetite adidas službenu stranicu. Naš savjet je naoružati se strpljenjem jer bi vrlo brzo mogle stići i na naše police.