FOTO by Bershka

Moda

Nove traperice iz Bershke stvorene za đir po gradu!

Viktoria Mikulić 09. veljače 2021.

Izdvojili smo najupečatljivije modele!

Mi još nismo upoznali osobu na ovome svijetu koja ne voli nositi traperice. Ako je vi znate, slobodno nam javite, no pretpostavljamo da takva ne postoji. Traper je definitivno najrasprostranjeniji materijal koji je nekoć bio najprisutniji u vidu hlača i jakni, a danas isti možemo vidjeti na svakom koraku – kako u modnom tako i u svijetu dekoracija.

I dok smo nekoć ludjeli za Levisicama i mogli pronaći svega par modela traperica u svijetlo i tamno plavoj varijanti, danas je ponuda toliko raznolika da je najveći problem odabrati samo jedne.

Bershka je high street brend koji vješto prati svjetske trendove te nam donosi novitete slične onima s modnih pista, po povoljnijim cijenama. Za sve koji obožavaju uličnu modu, pripremili smo nekoliko efektnih traperica iz Bershke, koje su prije svega cjenovno prihvatljive.

Uz plavi jeans, tu su i traperice s nogavicama u dvije različite boje, kao i divan ružičasti primjerak. Skinny jeans i trapezice uvijek su aktualne, no ovog puta ipak smo se fokusirali na mom fit kroj traperica. Vrećasti primjerci s natpisima uklopit će se uz bijele T-shirte za sve casual aktivnosti poput vožnje biciklom, kave s prijateljicama, izleta ili odlaska u shopping.

Dok će ‘blue’ verzije najbolje izgledati uz jednostavne bijele T-shirte i tenisice, one pinkish izdanja su rezervirane za noćne izlaske, uz atraktivan bodi ili bluzu, kao i slingbacksice.

Za više informacija o Bershka denim kolekciji, posjetite njihovu službenu stranicu.