FOTO by Tommy Hilfiger

Moda

Nove Tommy pletene natikače u pink i boji lavande mamac su za poglede!

Viktoria Mikulić 05. travnja 2024.

Chunky model koji će jednako dobro pristajati uz sportski i romantičan look...

Iako smo tek zakoračili u proljeće, čini nam se da prijelaznog razdoblja gotovo kao da i nema. Iz zimske obuće ćemo doslovno uskačemo u natikače i sandale, sudeći po vremenskoj prognozi koja ovih dana premašuje 25 stupnjeva.

Svi već lagano razmišljamo o prvom slobodnom vikendu ili o spajanju dana za praznike kako bismo dali petama vjetra i otisnuli se na neku od naših najdražih ljetnih destinacija, Istru ili Dalmaciju.

Poznati brendovi polako, ali sigurno svoje izloge i police pune novitetima pastelnih i jarkih boja, od odjevnih komada, obuće do modnih dodataka. U Tommy Hilfigeru već su stigli i prvi kupaći kostimi, no nama su ovog puta pažnju zaokupile natikače koje dolaze u tri boje.

Ove natikače su moderan dodatak proljetnoj i ljetnoj garderobi sa svojim upečatljivim pletenim remenom i detaljima logotipa Tommy Jeans.

Crne su klasik koji će se savršeno stopiti sa svim odjevnim komadima u bijeloj boji, a one atraktivnije u pink i boji lavande bit će mamac za komplimente u nadolazećim mjesecima.

Tko kaže da samo potpetice donose eleganciju na naša stopala. Ove natikače jednako će dobro izgledati u trenirke, kao i uz cvjetne haljinice.

Osim prekrasnog dizajna, tu je i prepoznatljiva kvaliteta zbog im je cijena nešto viša od prosjeka – €49.90!

Ako i vi želite natikače koje ćete moći nositi više od jednog ljeta i u kojima će vam svaki korak biti lagan, ne tražite dalje od ovog ljupkog modela. Više detalja potražite na njihovoj službenoj stranici.