FOTO by sneakerbardetroit.com

Moda

Nove mint zelene Nike tenisice u tropskom znaku ljeta

Mia Vodopija 18. lipnja 2021.

Kao jedan od najtraženijih brendova, Nike nam opet donosi nešto novo za ove tople ljetne dane!

Ljeto je najbolje vrijeme da izađete iz kuće, šetate kvartom i otkrivate svoj grad. U šetnju možete povesti članove obitelji, dečka, curu, prijateljice ili pak cimerice.

Nikeove Air Force 1 legendarne tenisice prodaju se u 5 različitih stilova, niskom, srednjem, superniskom, visokom i super visokom.

Kao jedan od najtraženijih brendova koji svoju popularnost može zahvaliti kvalitetnim tenisicama sa suptilno izraženim logom, Nike nam opet donosi nešto novo za ove tople ljetne dane!

Uz “Cork” ediciju tenisica, Nike otkriva još jedno izdanje “Happy Pineapple” Air Force 1 Low, koje dolazi opremljeno recikliranim materijalima iz kampanje brenda “Move to Zero”.

Ova Nike ponuda ‘sretnog ananasa’ dolazi odjevena u mint zeleni sjaj, ananase i metalik zlato. Gornji dio je napravljen od platna i tekstila s logotipom “Happy Pineapple” na jeziku.

Završni detalji uključuju materijale od pluta na petama i uloške na vrhu potplata koji dovršavaju dizajn.

Nadamo se da su i vas oduševile ove fotografije i da ćete potražiti Nike Air Force 1 Low “Happy Pineapple” kod odabranih prodavača ili na stranici nike.com.

Sasvim je svejedno koje ćete krpice kombinirati s ovim modelom jer za štogod se odlučili, ove tenisice će biti zvijezda vašeg outfita.