FOTO by Nike

Moda

Nove Cortezice u Barbie tonu unose ženstvenost u svaki proljetni look!

Viktoria Mikulić 02. travnja 2024.

Tako nježne, a toliko upečatljive!

1972. godine suosnivač Nikea, Bill Bowerman dizajnirao je prve Cortezice koje su bile lakše i udobnije od bilo kojeg drugog modela.

Ubrzo su postale najpopularnije tenisice za trčanje u zemlji i transformirale se u nepogrešivu ikonu, utkanu u povijest pop kulture. Svojim dizajnom, kroz desetljeća stekle su status nezaobilaznog modnog aduta uz sve dnevne lookove.

Cortez je doslovno druga riječ za tradiciju. Od tradicionalnog trčanja do modnog fenomena, retro privlačnost, međupotplat mekan kao spužva i stylish detalji, ove tenisice ističu iz mase.

S prvim proljetnim danima, Nike je lansirao Cortez model u light rozoj nijansi s Barbie detaljima. Nježno roza boja čini ih svestranima i savršeno se stapa uz proljetne lookove – pastelne trenirke, lepršave haljine, suknje i traperice. Tenisice su odavno prestale biti samo sportska obuća koju nosimo za treninge, a novi Cortez model to i potvrđuje.

Prepoznatljiva silueta zasigurno će pronaći svoje mjesto u ormarima fashionistica koje će ih ponosno nositi tijekom sunčanih dana. Bez obzira išli na kavu s prijateljicama, u šetnju parkom ili na vikend izlet, Nike Cortez dobrodošao je u svim prilikama.

Bez obzira jeste li u potrazi za novim tenisicama ili vam ne trebe novi par, ali biste ih svejedno voljeli pridodati proljetnoj kolekciji tenisica, cijena novog Corteza primjerka iznosi €89.99, a dolazi u veličinama 35.5-44.5.

Ovaj ljupki novitet možete pronaći na službenoj Nike web trgovini.