FOTO by Benetton

Moda

Nove Benetton haljine i košulje u interpretaciji Tom&Jerryja!

Viktoria Mikulić 04. rujna 2020.

Modeli koji su nas osvojili...

Najpoznatiji miš i mačka u crtanom filmu nikada se nisu slagali, no kada ih viđamo kao ilustracije na odjevnim predmetima poznatih brendova, čini nam se da su zaista pravi tandem.

Benetton nas godinama oduševljava svojim istančanim kolekcijama. Ova robna marka najviše se proslavila odjećom za djecu u efektnim šarenim bojama koje je gotovo nemoguće ne primijetiti.

Da itekako mogu konkurirati na tržištu nježnim i zagasitijim bojama, dokaz je nova kolekcija košulja i haljina s motivima Tom&Jerryja.

Ove predivne kreacije stvorene su za svečanije prigode, ali i poslovno odijevanje. Možda ne možemo zamisliti ovo dvoje u nekoj ozbiljnoj varijanti, čini nam se da je Benetton upravo to postigao.

Klasični krojevi s mašnom oko vrata zauzet će svoje mjesto na gradskim ulicama. Haljine će pristajati uz gležnjače i visoke čizme, dok će košulje posebno dobro izgledati kada ih utaknete u hlače. Uz baloner i štikle, postići ćete modnu kombinaciju o kojoj će se pričati.

Jedino što nas nije obradovalo su cijene ovih komada. Košulje možete pronaći za 599,00 kuna, dok ćete za haljine morati izdvojiti 899,00 kuna.

No tješi nas vrhunska kvaliteta kojom se diči poznati brend stoga ne sumnjamo da će ove stvarčice provesti nekoliko sezona u našem ormaru.

Unuta novog asortimana još se mogu pronaći puloveri i T-shirti s printem omiljene mačke i miša.

Kompletnu Tom&Jerry kolekciju iz Benettona možete pronaći na linku!