FOTO by Parfois

Moda

Nova Parfois kolekcija modnih dodataka posvećena svim mamama!

Viktoria Mikulić 25. travnja 2022.

Majčin Dan se bliži, a novi high street brend već je lansirao liniju accessoriesa...

Mame, ta čudesna bića trebali bismo slaviti svakog dana, no ipak postoji taj jedan dan koji je rezerviran samo za njih. Dan koji je podsjetnik da bismo ih trebali veličati u svakom trenutku jer je njihov posao neprocjenjiv. Mame stalno razmišljaju o tome imaju li njihova dječica sve što je potrebno i uvijek sebe stavljaju u drugi plan, stoga je sada prilika da h nagradite jedinstvenim poklonima koji će im izmamiti suzu radosnicu.

Ususret Majčinom danu, poznati brend Parfois osvojio nas je kolekcijom modnih dodataka među kojom posebnu pozornost zauzimaju ruksaci. Noviteti su obasuti cvijećem koje će se stopiti s proljetnim pejzažom i sigurni smo da bi svakoj mami izmamili osmijeh na licu.

Iako je dovoljna lijepa riječ, mame zaslužuju na taj dan još poneku gestu. Ova kolekcija je cjenovno pristupačna, a stylish. Ruksaci su rezervirani za sve pripadnice nježnijeg spola, no privjesak “Mommy” i “Kiddo” ipak sugeriraju da je to najljepši poklon za mame.

Koji god odabrali, nećete pogriješiti jer su zaista praktični i lijepo će odgovarati uz dnevni i večernji look. Kamo god se uputile, mame će se uz njih osjećati prekrasno.

Cjelokupnu kolekciju modnih detalja kao i odjeće povodom Majčinog dana možete pronaći na parfois.com!