FOTO by Netflix

Film

Nova Netflix serija “One Piece” ruši rekorde gledanosti

admin 05. rujna 2023.

Već je srušila gledanost serija "Stranger Things" i "Wednesday"

Iako Netflix do sada nije imao neki pretjerani uspjeh kada su u pitanju adaptacije live-action žanra, najnovija serija “One Piece” koja je nedavno krenula s prikazivanjem, pokazuje sasvim drugačije.

Nakon promašenih adaptacija poput “Cowboy Bepop” ili “Death Note” Netflix se i dalje osjećao dovoljno samopouzdano u adaptaciji novog naslova.

One Piece Netflix serija
Foto: Netflix

Odlučili su podebljati dovoljno velik budžet i ovu anime seriju, koja u originalu ima preko tisuću epizoda, učiniti jednom od najskupljih serija ikada snimljenih.

U tome su uspjeli, a kao dobar argument poslužit će i gledanost serije, koja je u kratkom roku pretekla gledanost megapopularnih naslova poput “Stranger Things” i “Wednesday“.

One Piece Netflix serija
Foto: Netflix

Po prvi puta imat ćemo priliku gledati Monkey D. Luffyia (Iñaki Godoy) i njegovu ekipu “gusara dobrih srca” koji će otputovati u Grand Line ne bi li pronašli nedostižno blago “One Piece”.

One Piece Netflix serija
Foto: Netflix

Serija prati protagonista Monkeya D. Luffyja, kojeg tumači Iñaki Godoy, dok kreće na duga putovanja kako bi pronašao One Piece, koji slovi kao mitsko i vrlo traženo blago. Ako ga pronađe, to bi mu dodijelilo titulu gusarskog kralja.

Međutim, on i njegova posada nisu jedini u potrazi za ovom legendarnom nagradom i moraju izaći na kraj s nizom lovaca na glave, vojnicima, revolucionarima, tajnim agentima i drugim piratima koji će otići i na kraj svijeta kako bi ispunili cilj.

One Piece Netflix serija
Foto: Netflix

Ova serija temelji se na snazi prijateljstva i povjerenja, a sadrži elemente akcije, komedije i drame. Meksička zvijezda Iñaki Godoy glumi Monkey D. Luffyja, a njegove ostale članove posade glume Mackenyu (Roronoa Zoro), Emily Rudd (Nami), Jacob Romero Gibson (Usopp), Taz Skylar (Sanji), Vincent Regan (viceadmiral Garp) i Morgan Davies (Koby).

Da se radi o seriji kojoj se isplati posvetiti nekoliko sati govori i podatak da je budžet jedne epizode preko 18 milijuna dolara, što ju kategorizira u društvo najskupljih serija ikada snimljenih.