FOTO by Naf Naf

Moda

Nova Naf Naf haljina izgleda poput slikarskog platna!

Viktoria Mikulić 09. kolovoza 2021.

Kao da je netko uzeo paletu boju i posvuda ih pobacao te stvorio pravo remek djelo!

Neke haljine jednostavno imaju dušu i nije nam bitno koliko koštaju, tko ih je proizvodi i od kojeg su materijala napravljene, već je dovoljno to što nam njihov izgled razvedri dan u trenu. Spremni smo izdvojiti više novaca ako znamo da će nam ista pružiti udobnost i bezvremenski izgled.

Model koji smo pronašli u Naf Nafu obojio nam je cijeli mjesec vedrim bojama i upravo nam je ovo šarenilo potrebno u ljetnim danima, kako bismo barem nakratko zaboravili na sva zbivanja u proteklih godinu dana.

Ova lagana prozračna haljina pravi je modni adut za mnoštvo aktivnosti. Možete je odjenuti za ured (nadamo se ipak da ćete je više nositi izvan posla), dnevnu kavu s prijateljicama uz stylish ceker ili za izlet po Jadranskom moru dok plovite s brodicom, u kombinaciji sa slamnatim šeširom.

Naf Naf maxi haljina obasuta je cvjetnim printom i podsjeća na livade prepune mirisnog svijeća. Dolazi s 3/4 rukavima koji završavaju elastičnim rubom. Uz nju, lako je nabaciti osmijeh na lice čak i ako ste u tom danu malo lošije raspoloženi.

Uz nju vam nije potreban nakit, eventualno trendi torbica u nekoj neutralnoj nijansi. Vidimo je profinjenije modele natikača kao što su one s potpisom Birkenstocka. 

Nismo sigurni je li stigla u Naf naf trgovina, no dostupna je online po cijeni od 89,99 €.