FOTO by Mango

Moda

Nova ljetna ljubav dolazi u obliku lanenih hlača iz Manga

Krešimir Šustić 21. srpnja 2020.

Za ljetni poslovni dress code bez ijedne mane!

Poslovni dress code najteže je iskombinirati ljeti jer većina odjevnih predmeta koji prevladavaju u izlozima trgovina su otvoreni modeli koji nisu prigodni za klasičan business look.

No, zahvaljujući kreativnosti svjetskih dizajnera i ponudi high street modnih brendova, problem s kojim se suočavamo postaje prošlost, te napokon u istom trenu možemo izgledati chic i profesionalno.

Visoke ljetne temperature zahtijevaju da svoju garderobu prilagodimo toplom vremenu, stoga su lepršavi i lagani materijali dar s neba koji prihvaćamo širom otvorenih ruku u naše ormare.

Među svim tim fancy stvarčicama, posebno se ističu hlače širokog i palazzo kroja, koje nam pružaju udobnost na svakom koraku, a poslovnom looku daju trendi izgled kako ne bi bio klasičan i jednoličan.

Brend Mango, na svom web shopu nudi zanosan laneni primjerak s rupičastim detaljima koji nam dolazi u svestranoj svjetlo sivoj nijansi, te se odlično spaja s laganim i prozračnim košuljama, bluzama i svestranim topićima.

Također mogu poslužiti kao savršen komad koji ćemo odjenuti za svečanije prigode poput krstitka uz sandale na punu ili blok petu, kao i casual rješenje uz tenisice i upečatljivu bluzu ili top s mašnom ili volanima.

Svoj primjerak božanstvenih hlača uz koje ćete se preporoditi možete nabaviti na LINKU ili najbližoj poslovnici Manga.