Modni dodaci

Nova kolekcija dioptrijskih naočala by Boris Banović!

Viktoria Mikulić 28. travnja 2017.

Uz brojne angažmane u svijetu mode i estetike, uvaženi modni dizajner nikada ne zaostaje za svjetskim trendovima

Dioptrijske naočale Boris Banović – Još prije nekoliko godina, svima je bilo nezamislivo nositi ‘obične’ naočale osim u slučaju velike dioptrije koja ti jednostavno ne dopušta da budeš bez njih. No odnedavno dioptrijske naočale postale su pravi hit, nezaobilazan modni trend za današnje generacije.

Proučavajući ponudu dioptrijskih naočala na našem tržištu, Boris Banović shvatio je da hrvatskim dizajnerima to uopće nije u fokusu, odnosno nisu ni svjesni koliko je uzbudljiv upravo taj spoj medicine i mode. Imajući to na umu, Boris je prepoznao pravu priliku te uspješno lansirao novu kolekciju dioptrijskih naočala koje očaravaju vizualnim identitetom i kvalitetom izrade.

Dioptrijske naočale Boris Banović

Osobe koje nose dioptrijske naočale su itekako željne da za pristupačnu cijenu dobiju i vrhunski dizajn, što ovdje zaista mogu i pronaći. Dioptrijske naočale Boris Banović.

Dioptrijske naočale Boris Banović

Uz predstavljanje nove kolekcije, Boris Banović ostvario je suradnju s web shopom Frames Page, inovacijom na hrvatskom tržištu. Svi ljudi s dioptrijom navikli su izdvajati pozamašne iznose za dobrobit svog zdravlja, no od sada za vrhunsku kvalitetu dobivate I pristupačnu cijenu. Jedinstveni web shop Frames Page pruža vam tu mogućnost, a dodatna pogodnost je da naočale direktno stižu na vašu kućnu adresu. Dioptrijske naočale Boris Banović.

Dioptrijske naočale Boris Banović

Kakve modele možete pronaći u novoj kolekciji?

Borisov modni izričaj je klasičan i pomalo retro, ali s trendovskim detaljima i modernim krojevima. Upravo takva je i nova kolekcija dioptrijskih naočala. Fini klasični modeli, s modernim naglaskom  i metalnim detaljima. Sretna dobitnica prekrasnih žutih naočala je Valentina Beaković Lončar. Čestitamo i molimo da nam se javi na viktoria@elegant.hr!

Dioptrijske naočale Boris Banović

Bez obzira volite li razigrani proljetne boje ili nešto zakasitije nijanse, svatko će pronaći ponešto za sebe. Uz ove neodoljive okvire, ne samo da ćete se osjećati ugodno, već ćete zasigurno biti i zapaženi.

Dioptrijske naočale Boris Banović

Za detaljnije informacije o novoj kolekciji, posjetite Facebook stranicu i Instagram profil Borisa Banovića.

 

#najčitanija IGRA DARIVANJA

U suradnji s uvaženim modnim dizajnerom Boris Banović, jednu sretnu čitateljicu nagradit ćemo trendi žutim naočalama iz nove kolekcije. Detalje igre možeš pronaći na našoj Facebook stranici.