FOTO by Instagram @ ebonyanderberg / @hm / @mango

Moda

Nosi vam se bijela boja? Ovo su top komadi iz H&M-a, Manga i Zare!

Mia Vodopija 16. kolovoza 2021.

Uživajte u čistoći bijele boje dok ljeto još traje...

Kada pomislite na bijelu boju, što vam prvo padne na pamet? Bijela boja je mnogim ljudima asocijacija na čistoću, nevinost, mladost, ali ponajprije na jednu od najzahtjevnijih boja za čišćenje.

Ako zamažeš ovu bijelu haljinu, neću ju moći potpuno oprati“, svi se sjećamo tih maminih riječi. Zbog toga se mnoge od nas nisu odlučivale na nošenje te elegantne nijanse – više nas je brinulo njezino čišćenje, nego modni noviteti i trendovi.

Bijela boja je povezana sa svjetlom, dobrotom, nevinošću, čistoćom i djevičanstvom. Smatra se kao boja savršenstva.

Bijela znači sigurnost i čistoću. Za razliku od crne, bijela obično ima pozitivnu konotaciju. Bijela može predstavljati uspješan početak. U heraldici, bijela predstavlja vjeru i čistoću.

U svijetu mode, bijela boja označava eleganciju, jednostavnost, profinjenost i sofisticiranost. Čista bijela košulja, bijele duge lanene ili traper hlače, bijela haljina s prorezom…

S obzirom na to da se bijela boja ne nosi previše upravo zbog straha od čišćenja, kada napokon vidite nekoga da fura bijeli outfit, odmah vam zapne za oko.

Upravo zato vam donosimo najbolje ljetne bijele komade iz naših omiljenih high street brendova poput H&M-a, Reserveda, Manga i Zare. Ovi brendovi nas već dobro poznaju i zato nam serviraju odlične klasične bijele komade koje ćemo iznova nositi.

U galeriji checkirajte ljetne bijele komade!

Iako smo već na polovini ljeta, zašto ga ne bismo iskoristili do kraja s ovim prekrasnim bijelim komadima, koje možete nositi i u nadolazećoj jesenskoj sezoni?