Ljepota

Nokti boje kakaa najljepša su uvertira u jesenski mood!

Antonija Andabak 11. kolovoza 2023.

Bez sumnje, ova boja izgleda classy!

Svatko od nas se veseli kao malo dijete igrački kada posjeti nail salon i dobije uredne, predivnom bojom nalakirane nokte.

Bili smo znatiželjni otkriti koje će se boje uskoro nositi, kao uvertira u jesensko godišnje doba koje nam stiže i brze no sto si to neki žele priznati. Nase marljive nail artistice otkrile su koji nas trendovi čekaju i sukladno tome naručile nekoliko udarnih boja čija imena daju naslutiti da se radi o pravim jesenskim nijansama. Naked, cookie, caramel, woody, chocolate i cocoa samo su neke boje u paleti smeđih nijansi koje će zariti i paliti nail-art scenom.

Nama je za oko momentalno zapela nijansa po imenu cocoa, odnosno kakaa kojeg ćemo osim i pripravljanju napitka, ove jeseni koristiti i kao boju običnog ili trajnog laka za nokte na prstima i nogama.

Za trajni lak se odlučite ako nemate puno vremena za skidanje i nanošenje običnog laka za nokte, a ako vam se nokti listaju, prvo riješite uzrok listanja kako bi trajni lak ostao sto duže u prvobitnom stanju. Običan lak preporučujemo osobama koje ionako vole često mijenjati nijanse na noktima te savjetujemo odabrati cocoa boju kako biste spremni dočekali jesen.

Ideje o najljepšim primjercima noktiju boje kakaa nalaze se na Instagramu, a mi smo ih za vas izdvojili te se nadamo da ćete inspiraciju pronaći bas ovdje!