FOTO by Instagram @nivessimpson

Poznati

Nives Ivanišević objavom na Instagramu raznježila pratitelje

Krešimir Šustić 19. lipnja 2020.

Bračni par Ivanišević uživa u Zadru!

Danas je u Zadru počeo Adria Tour, teniski spektakl u režiji najboljeg svjetskog tenisača Novaka Đokovića, koji je okupio najveća teniska imena kako bi zaigrali popularan bijeli sport.

Taj događaj okupio je brojne domaće zvijezde, koje su pohrlile u predivan grad na obali mora, među kojima se i našao naš osvajač Wimbledona, Goran Ivanišević.

Splitski as, odlučio je povesti i svoju dragu suprugu, Nives, s kojom je u braku od 2017. godine i ima jednogodišnjeg sina Olivera.

Predivna radijska voditeljica odlučila je počastiti svoje pratitelje na Instagram profilu i objavila je fotku na kojoj uživa i odmara sa svojim voljenim suprugom.

Osim što nas je sve kolektivno raznježila, pokazala je kako je ljubav najjača stvar na svijetu koja mami iskren i topli osmijeh na lice.

Zanosna brineta inače nema običaj objavljivati fotografije sa svojom boljom polovicom, zato nas je danas u potpunosti obradovala pokazavši nam kako izgleda prava ljubav.

Golupčićima želimo još mnogo divnih trenutaka zajedno i neka nas nastave častiti objavama koje nas raznježuju i stvaraju toplinu oko srca.