FOTO by Instagram @nivessimpson

Poznati

Nives Ivanišević – nova frizura ususret proljetnim danima!

admin 13. ožujka 2024.

Iako Nives izgleda jako mladoliko, šiške su dodatno naglasile njezino nježno lice...

Nadamo se da će od idućeg tjedna zavladati pravo proljeće, u punom smislu te riječi. Dosta nam je tmurnih dana i prijelazne garderobe. Još uvijek nismo pospremili čizme i zimske kapute, dok silno priželjkujemo kratke rukave. Ah, tko bi nam udovoljio…

Možda ne možemo utjecati na vremensku prognozu, ali se zato možemo oraspoložiti nekim drugim stvarima. Pripadnice nježnijeg spola imaju naviku ususret novim godišnjim dobima napraviti malu promjenu, u vidu frizure, noktiju ili nove tetovaže.

Naša prelijepa voditeljica Nives Ivanišević inače je poznata po svojoj dugoj, smeđoj i njegovanoj kosi. Iako je nije puno skratila, za proljetne dane ipak se odvažila na malu promjenu.

Skratila je šiške što je njezinom mladolikom licu dalo još nježniji touch. Na svom Instagram profilu objavila je atraktivne fotografije i napisala: “New haircut”. Ne znamo je li nam ljepša na prvoj slici s osmijehom, ili na drugoj na kojoj šalje poljubac.

Moramo priznati da izgleda božanstveno, a istog mišljenja su i njezini prijatelji, kolege i vjerni pratitelji.

Ispod fotografije je prikupila brojne lajkove, kao i pozitivne reakcije njezine prijateljice Jelene Glišić koja joj je napisala “Top”, zatim Nine Badrić s komentarom “Wow” i Sonje Kovač koja je napisala “Sooo cute”.