FOTO by Instagram @xoxosonjakovac

Poznati

Nisu li ovo najšarmantnija dječja kolica?

admin 24. travnja 2024.

Sonja Kovač pohvalila se novim rose gold kolicima s motivima cvijeća za svoju kćerkicu…

Sonja Kovač i njezin zaručnik Goran Mandić već se naveliko pripremaju za dolazak prinove.

Sretnu vijest saznali su krajem prosinca kada je uspješna influencerica na svom Instagram profilu objavila video pozitivnog testa s porukom: “Život nas uči strpljenju i onda najveća nagrada uvijek dolazi u pravo vrijeme!

Nakon toga, prijateljica joj je organizirala proslavu gdje su otkrili da im stiže malena djevojčica.

Prvo dijete je posebno uzbuđenje, stoga ne čudi što su toliko emotivni i žele sve pripremiti na vrijeme. Ovih dana, nabavljaju sve što je potrebno za dolazak princeze. Nedavno im je stigao krevetić i komoda s premataljkom, a sada su odabrali i kolica koja će osvojiti svaku fashionisticu.  

Sonja je maloprije objavila video istih te napisala:

“Malena buduća šminkerica jednostavno mora ima naj fashion kolica u gradu @cybex_global ePriam – rose gold koja smo pronašli u @svijetbeba.hr.

Koliko su najdivnija od 1-100?

Ali ova kolica su puno vise od samo fashion kolica zbog svojih funkcionalnosti poput: sustava za ljuljanje, sklapanje i rasklapanje jednom rukom, smart hill support tehnologija, okretni prednji kotači koji se zaključavaju i još puno, puno toga ali to ću vam sve pokazati naravno kada dođe princeza i kada ih zaista počnemo koristiti.

Za sada sam morala napraviti fotkicu s trbuščićem i kolicima za uspomenu!”

Nama su ova rose gold kolica preslatka. Kolekcija Simply Flowers nadahnuta kreativnošću bajke i cool globalnim stilom donosi prekrasne kreacije 3D cvjetova!

Na web trgovini Svijet beba smo pronašli i cijenu blush rozog sjedala ako i vi očekujete bebicu i želite baš ovaj dizajn. P.S. Na LINKU je i cijena košare.