FOTO by adidas

Moda

Nindža kornjače & adidas Superstar tenisice

admin 28. veljače 2024.

40 godina kultne franšize Nindža kornjača donosi zanimljivu suradnju

Franšiza Teenage Mutant Ninja Turtles ove godine navršava 40 godina, a adidas tu prigodu slavi jednim nadahnutim modelom koji čitav svoj dizajn, ali i detalje, posvećuje najpoznatijim kornjačama.

Foto: adidas

Poznatija po svojim TV serijama koje su se prikazivale od 2012. do 2017., TMNT franšiza je prvi put izašla na vidjelo davne 1984. putem serijala stripova Kevina Eastmana i Petera Lairda. Uz ovaj model dolazi i limitirana edicija stripa koji će dodatno razveseliti sve fanove.

Foto: adidas

Rafael (poznatiji kao crvena nindža kornjača) preuzima čast uloge predstavnika grupe čije boje i maska dolaze u prvi plan.

Kombinacija zelene i tri crvene crte, kao i detalj maske na vezicama u potpunosti opravdavaju motive ovih animiranih junaka, a uz sve to adidas je kao posvetu napravio gestu koju ne radi često.

Foto: adidas

Umjesto svojeg standardiziranog školjkastog vrha, ovog puta dolazi geometrijski oblik šesterokuta koji predstavlja oklop kornjače. Ulošci ovog modela oslikani su motivima najomiljenije hrane nindža kornjači – pizze.

Foto: adidas

Ovaj model bit će dostupan od ožujka po cijeni od 120$ unutar adidas web trgovine.