Putovanja

Nina dočekala čarobno jutro u Rimu s posebnom joj osobom!

Engineer 13. siječnja 2019.

Oni koji ih poznaju kažu da nisu ostarile ni dana, baš poput tinejdžerki!

“I nikom nije lepše neg’ je nam!”, napisala je Nina Badrić jučer na društvenoj mreži Instagram, a kao mjesto radnje označen je predivan Rim. To je grad u kojem živi njena sestra Sunčica koju posjećuje što je češće moguće, kada joj obaveze to dozvoljavaju.

Presretne sestre prošetale su živopisnim glavnim gradom Italije gdje se njena sestra skrasila sa suprugom i sinom Marcom na kojeg je Nina neizmjerno ponosna. Držeći se za ruke, u ležernom izdanju obavile su shopping u jednoj od najatraktivnijih modnih prijestolnica dok je Nina nedvojbeno dala do znanja da joj je obitelj uvijek na prvom mjestu upotrijebivši popularni hashtag “familialwayscomesfirst”. Njena kolegica Ivana Husar nije propustila priliku komentirati najnoviju objavu te je Nini napisala:“Nestvarno ste zgodne!”

Nina nikada nije skrivala da je bliska sa sestrama Sunčicom i Dijanom, a pošto je sa sestrom Sunčicom dijeli nekoliko stotina kilometara ,veoma je vezana za nju te na društvenim mrežama objavljuje poruke prepune ljubavi i emocija.

Nakon odmora u Rimu, našu popularnu pjevačicu čekaju koncerti i drugi glazbeni angažmani te joj želimo lijep provod u tom divnom, romantičnom gradu!