Poznati

Nina Badrić proslavila 48.rođendan! “Srce mi je puno radosti”!

admin 05. srpnja 2020.

Nina je izjavila da se ne boji starenja i jedna je od rijetkih pjevačica koje njeguju prirodan izgled...

Jedna od najpoznatijih pjevačica domaće estrade, Nina Badrić, jučer je 4.srpnja, proslavila svoj 48.rođendan. U svom jednostavno, nepretencioznom stilu, pozirala je u vrtu s divnim buketom i napisala onima koji je prate, onima koje poznaje i ne poznaje:

Danas ste me učinili najponosnijom i najsretnijom osobom na Svijetu!
Hvala vam svima i poznatima i nepoznatima na predivnim željama porukama čestitkama i neizmjernoj količini ljubavi koju mi darujete.
Srce mi je puno radosti jer znam koliko sam voljena.Volim vas neizmjerno sve!

Nina u svojoj bogatoj glazbenoj karijeri doživljava konstantne uspjehe i dan danas niže glazbene hitove koji se pamte i koje pjevaju generacije, dok s modnim stilom nije imala drastične izlete, osim kratkog perioda kada je pamtimo kao plavušu gdje se u promijenjenom izdanju pojavila snimivši spot “Dani i godine“.

Nina je pjevačica od svoje 9.godine kada je započela pjevati u glazbenom zboru Zvjezdice iz kojeg su izašle mnoge, danas poznate zvijezde poput sestara Husar. Nina se polako ali sigurno probijala na glazbenu scenu u kojoj joj je uvelike pomogao kralj funka Dino Dvornik, o kojem ima riječi hvale.”Dino me čuo kako pjevušim u butiku u kojem sam radila, rekao mi je da ugasim radio i da sama nešto otpjevam…i tada je odlučio samnom obići nekoliko diskografskih kuća.”

Nina je ostala vjerna sebi i njeguje prirodnu ljepotu, a njen stil se može opisati kao klasična elegancija, obožava nježnije boje, a na nastupima se nerijetko pojavljuje u dugim haljinama ili odijelima kada bira bijelu, crvenu ili crnu boju. Glede starenja, protiv čega se svim sredstvima bore njene kolegice, ima stav kako se ne boji bora, promjena na koži i tijelu, već se boji nemoći i starenje gleda kao prirodan proces.

View this post on Instagram

Ma šta veliš?!😁😜

A post shared by Nina Badrić (@badrich) on

Rođendan su joj čestitali mnogi poznati poput Ljupke Gojić Mikić, Marijane Batinić, Lejle Filipović i mnogi drugi uz najbolje želje da ostane kakve je i da i dalje uživamo u njenom glasu i emocijama koje prenosi.