FOTO by Nike

Moda

Nikeice u narančastoj boji unose svježinu i razigranost u svakodnevne kombinacije

Krešimir Šustić 29. srpnja 2020.

Neodoljivi model sa šarenim detaljima koji neće proći nezamijećeno...

Kada je riječ o kupovini novih stvarčica, svatko od nas ima svoju slabu stranu koja izađe na vidjelo i natjera nas da kupimo taj deseti par traperica ili novi model jakne, iako u ormaru imamo nekoliko sličnih.

No ovaj tekst odlučili smo posvetiti svima onima koji u svojim privatnim kolekcijama posjeduju nekoliko desetaka para tenisica i ne namjeravaju stati na toj brojci.

Taj klasičan predmet iz svijeta obuće, svoje je sretno mjesto pronašao u našim garderobama, te ga svakodnevno uvrštavamo u razne modne kombinacije, neovisno o stilu za koji smo se opredijelili.

Brojni brendovi časte nas najnovijim primjercima na tjednoj bazi, a među njima posebno mjesto u našim srcima ima američka sportska robna marka, Nike.

Air Forsice su model koji posljednjih godina osvaja trendseterice i društvene mreže zbog svoje prilagodbe u različite lookove, stoga smo vam odlučili predstaviti neodoljivi narančasti s apstraktnim crtama u plavoj, zelenoj, crvenoj i rozoj boji.

Dobro poznat dizajn ovog puta dolazi u ljetnom izdanju, baš u pravo vrijeme kada je sezona lepršavih haljina ili suknji koje se kombiniraju s tenisicama, kako bi se postigao trendi izgled koji volimo vidjeti na gradskim ulicama.

Kultni model pristaje i uz traperice, kratke hlačice i trenirke, a svoj primjerak koji neće proći nezapaženo možete nabaviti u najbližoj Nike poslovnici ili klikom na LINK.