Obuća

Nike ukrasio prepoznatljiv model tenisica sa zlatnom narukvicom!

Antonija Andabak 04. studenoga 2021.

Po ljetni narukvica oko gležnja, po zimi logično - na tenisicu!

Tenisice još uvijek nismo pospremili u kategoriju ljetne obuće visoko na tavan jer nas vrijeme itekako zna iznenaditi, osobito u popodnevnim satima kada temperature sežu ugodne jesenske temperature kada komotno možete računati na glomazniji oblik tenisica.

Konkretan model, poznati Air Force 1 ’07 LX, oživio je ovoga puta s dodatkom zlatnog lanca s privjescima u obliku košarkaške lopte i Nike znaka.

Same tenisice potpuno su bijele boje, niskog modela oko gležnjeva te glomaznog potplata, dok je zlatnim nitima izvezen logo i model Nike Air čime je postignut sofisticirani kontrast.

Zlatni detalj možete ukloniti, no on je ovdje zapravo zvijezda jer do sada, u svijetu sportske elegancije, nismo imali prilike vidjeti nešto odvažno, a istodobno slatko i ženstveno.

Pametno odigran Nike-ov potez odlično će proći kod ljubiteljica sportske obuće koje se još nisu u potpunosti pozdravile s ljetnom i ukrasima oko gležnjeva.

Ukrasi različitih materijala ove su ljetne sezone bili iznimno popularni, pa će ljubiteljice istih kompenzirati ljetni modni accessoriese s onim jesenskim u obliku tenisicama sa zlatnim lancem!

Na Nikeovom modelu, ove tenisice stoje famozno, a mi možemo samo zamisliti kako će divno izgledati iz trenirke monokromatskih nijansi, pletenu suknju do gležnjeva kao i knit haljinu-dolčevitu.

Izbor kako ćete ove Nike-ice kombinirati je samo na Vama, a iste uskoro stižu i u Hrvatsku kada ćete ih moći kupiti po cijeni od 979,95 kuna.